Novinky 2012

Co nového v podivné smečce?

22.12.2012 - Kdo by to byl řek, že jsem schopná za jeden večer napsat těch nekolik moc článků z různých akcí, na které za poslední čtvrtrok nebyl čas. Už mě docela bolí prsty. Asi je to tím, že mám teď docela krátké nehty a neryju do klávesnice jimi :) Ovšem celovečerní práce jest se všemi možnými fotkami hotová zde! A to ani nejsem schopná napsat, kde všude ještě jsem něco doupravila. Ale vím, že Kimeček dnes shrnul několik posledních dní v deníčku. No a především světu oznamuji, že jsem bo dlouhém boji zvízězila a dokázala jsem na kačr nahrát dvojzkoušky, které pořádáme v lednu v Holešově. A to nejen mně vážně dalo zabrat. Dále mám pochopitelně nehotových ještě spoustu věcí, leč nyní pro mě budiž prioritou psaní seminární práce do biologie, ze které možná nakonec bude soč, na úžasné téma BARF :) Děkuji všem za vyplnění dotazníků pro tuto věc, už jenom kvůli nim se do psaní prostě během následujících dní pustím.
3.12.2012 - Smája napsal do zápisníčku, že se poslední dobou rozhodně nenudíme... Já jsem uveřejnila hrubý plán na nejbližší měsíce.
19.11.2012 - Máme napsáno , jak jsme se stali vicemistry republiky :) A už aj vím, kdy dopíšu zbytek akcí. Vše je v plánu, už delší dobu, mírně ale nestíhám... A Kimík napsal do deníčku...
4.11.2012 - Doplněné jsou všecky videogalerie, ve kterých scházela aktualizace, hlavně Kimíkova a Smájova. Na rajčeti je několik nových alb, Smája s Emou, podzim a podzim se sněhem. A Kimeček o všem novém píše svojí packou.
25.10.2012 - Již konečně jsem si našla chvilku k vytvoření velkého článku o MS! Od příštího týdne trénujeme v hale, na což se tedy nějak extrémně netěšíme, ale na spoustu intenzivek v ní, kterých se zúčastníme, už ano :) Zatím nejsou v kalendáři, ale brzy to napravím. No a maličko se rozepsal dnes aj Kimíček.
15.10.2012 - Nějak nám za poslední dobu neycházel čas na aktualizování, ale bude líp... Něco jako, proč tomu tak bylo, najdete v deníčku. Pomaličku polehoučku postupně začínám dopisovat články z různých akcí. A zcela vážně se omlouvám, že jsem zapomněla sdělit světu velkou novinku, jež byla aktuální, ale nedořešená, vlastně nějakou dobu nezjištěná. Smajlík totiž v červnu ve svých úplně čerstvých třech letech splnil podmínky pro udělení doživotního titulu átřišampiona. A už je to prostě A3Ch Inkognito Smile Paleur :)
27.9.2012 - Nejpozornější a nejpozornějších si jistě všimli, že jednotlivá povídání byla postupně během několika posledních dnů poctivě doplňována. A že na rajčátku přibylo velké množství fotek. A teď je to všecko dohromady k nahlédnutí v našem velkém článku prázdninovém.
10.9.2012 - Mno, prostě po mně nemožete chtít všecko najednou. Září je letos poněkud náročné, a proto dodávám zatím jen část zapsaných prázdninových zážitků a spoustu fotek.
22.8.2012 - Spoustu aktuálních zážitků ve velkém prázdninovém povídání :)
11.8.2012 - Tož opět o sobě dáváme vědět v článku prázdninovém, dokonce videa obou pejsků z 2in1 jsou zde :)
24.7.2012 - Ohodlala jsem se k několika malým úpravám na webu, kterých si asik ani nevšimnete, ale byly potřeba. Nejpodstatnější tedy snad aktuálka kalendáře, doplnění agilitních výsledků Kimíčka aj Smajleny a samozřejmě další kousek prázdnin...
19.7.2012 - Další prázdninový týden...
11.7.2012 - Začala jsem plodit článek se všemi letošními prázdninovými zážitky. A vzhledem k tomu, že jsem dva týdny psala dva dny, doplním některé další vychytávky, jak se vrátím z Rakouska. Zítra jedem na EOJ, tož kdo chce, může nám držet palce :)
29.6.2012 - Tož letos jsme se s panem Parsonem probojovali do juniorské reprezentace na EOJ do Rakouska a také do velké repre na EO do Švédska aj na MS do Liberce. Jak probíhaly poslední quali a co si kde zaběháme, se můžete dočíst zde.
12.6.2012 - Před odjezdem do teplejších krajin jsem stihla doplnit výsledky z poledních závodů Kimíka aj Smáji. Smajlena má také své video z intenzivek s Kačkou, za které děkujeme Radance, a také stihl písnout do deníčku :)
10.6.2012 - Normálně jsem sesbírala poslední zbytky energie a vyplodila povídání z Tomíkových intenzivek a soustředění, ze kterého jsme se před chvílí vrátili. A u článku z Ludslavic jsou doplněné fotky Kimíčka. Jedna zcela luxusní, jak jorkšír letí přes zónu :)
8.6.2012 - Tož toho bylo poslední dobou poněkud hodně... Především víkendy jsme měli plně obsazené, nicméně aj přes týden moc nestíháme odpočívat bo informovat zde. V každém případě mně dnes v půl desáté začaly prázdniny :) Tak by měly nastat častější aktualizace... Dnes tedy doplnění našeho veřejného agilitění aj s několika novými krásnými videjky Smájeny a dokonce aj Kimíčka :)
24.5.2012 - Dnes píše Smája a něco málo nového je aj zde. A kdo si na nás vzpomene, může nám o víkendu držet palce, bo jedem na quali...
20.5.2012 - V deníčku se objevil zápisek od Kimíka a já jsem doplnila naše nejnovější fotky a články v časopisech.
18.5.2012 - Pan Parson usměvavý je tu s námi už celé tři roky! Pořád běhá agility, dokonce ho to baví čím dál víc, stále nosí tenisáky, několik desítek až stovek denně, a nepřestává šířit všude kolem sebe radost. Smílečku nejsmájovější, seš můj miláček a pochopitelně nejlepší Parson na světě a všecko tohle moc dobře víš :) Tož jenom to nejlepší ti přeju!



16.5.2012 - Rychlá aktalizace v podobě dopsaných článečků z malých kvalifikaček plus z intenzivek a doplněny malé změny v kalendáři.
7.5.2012 - Doplnila jsem články z předváděček a velkých kvalifikaček a výsledky z posledních závodů. A s radostí veřejně oznamuji, že se panu Parsonovi podařilo kvalifikovat na červencové EOJ do Rakouska, tentokráté z prvního místa!
3.5.2012 - Spoustu času trávíme venku a užíváme si jaro :) Kimík o tom píše v zápisníčku a já přidávám fotky na rajčátko...
20.4.2012 - Ten duben jaksi letí :) Zde je povídání z Chvalnova plus doplněné fotky k předešlým akcím. Máme taky nová videa, přidala jsem výsledky z posledních závodů Kimíka aj Smáji a upravila kalendář.
9.4.2012 - A tož jsem neodolala a musela jsem dopsat povídání z úžasného prodlouženého víkendu.
5.4.2012 - Smajlík si uělal čas na článek v zápisníčku...
4.4.2012 - Od poslední aktualizace se toho mnoho událo. Všude. Ve všem. Začnu přidáním článků z posledních psích akcí a Kimíkovo agilitní video ze Sedlece. Smája žádné mít nebude :) Trošku jsem upravila kalendář a to nejpodstatější na závěr. Kimíček oslavil minulý týden už šesté narozeniny! A za to, že je to můj miláček a zároveň svůj pan pes, si rozhodně zasloužil celou novou sadu osmi žlutých disků Atomíčků (úplně posledních v ČR, už dlouho žádné nebudou :) a zároveň dvě krásné růžové flexiny, o které se pochopitelně dělí se Smajlíkem. Přeji ti, Akišáčku, především hodně zdraví, elánu a radosti ze života. A abychom už navždycky tvořili tak skvělý tým, jakým jsme byli poslední rok.



22.3.2012 - Aj dnes písal Smajlík do zápisníčku, já jsem doplnila povídání z vystoupení na vernisáži a mírně upravila kalendář. Mno a v neděli odjíždím do Nassfeldu, kde si budu na jednu stranu užívat alpské sjezdovky, na druhou stranu však smutnět po mých klucích, klasika. Ale těším se...
17.3.2012 - Smajlenka po delší době zapsal do deníčku a já jsem trochu upravila juniorroční článek.
11.3.2012 - Máme za sebou další krásný agilitní víkend a utvořila jsem také článek jménem Junior roku.
5.3.2012 - Zbytek prázdnin jsme ve zdraví přežili, týden ve škole pak taky, a to nám profesoři dávali krutě pocítit, že jsme se na jejich vkus dlouho váleli. Ovšem mám dopsané články z více i méně psích akcí, chybí jen Praha, ale čekám na lepší fotky. Radka také udělala klukům vide z poslušnosti a aj když jsou vážně spíš ilustrační, můžete na ně mrknout zde :) Také přidávám odkazy na nová alba na kečupu, jedno z nezapomenutelného Country bálu, který jsme si užili s agiliťáckou bandou, a druhé z poslušnosti Radčiných psíků. A závěrem chci všem našim příznivcům obrovsky poděkovat za hlasy v anketě, jelikož jsme se stali Juniory roku!! Bez podpory všech přátel by se nám to určitě nepodařilo, jsme moc rádi, že jich tolik máme, a mnohokrát děkujeme také za všechny gratulace!
24.2.2012 - Raduška utvořila Smajlíčkovi krásné video z Mikulova a já jsem dopsala k závodům článek.
22.2.2012 - Prázdnin si zatím plně užíváme, jak píše Kimík, nicméně když vidím, co všechno jsem chtěla udělat, už teď vím, že to nemám šanci stihnout. Hrabe mi a nejvíc zlých snů mám o vyřizování desítek mejlů denně a od včerejška i o spravování fotek na webu. Každý den sedím velký kus noci u internetu a výsledkem je kus práce na klubovém webu, pořádání několika intenzivek a tu na webu úprava fotek ve všech článcích v povídání. K tomu úklid v počítači i úklid v pokoji, to už bylo po tom nestíhacím období potřeba :) Také jsem udělala novou Smájovu agilitní videogalerii, aby byla přehlednější, doplnila srovnávačku ještě z malé republiky, přidala nové odkazy na kamarády, upravila kalendář a nahrála nové album na rajče. Pár věcí musím do neděle nekompromisně zvládnout, například zítřejší lyžování, nějaké ty kulturní i psí akce a samozřejmě ještě spoustu práce za monitorem... Drže mi palce, ať se z toho nezblázním...
19.2.2012 - Mohli jste si všimnout, že jsem postupně spravovala fotky na webu, některé sekce jsem pak zaktualizovala rovnou kompletně, jako třeba agility. Větší psí akce jsme se zúčastnili až včera, zatím dodávám jen výsledky, jinak nechybím na žádném plese a i to mi pomáhá vydržet do konce měsíce, kdy jsem pejskům naplánovala zimní pauzu. Ovšem od března už máme všechny víkendy blokované :) Mno a tom nic, co se u nás děje, zapsal Kimík do zápisníčku.
5.2.2012 - Tři volné dny jsme si užili, dnes jsem však vzteklá už od rána, jelikož vím, že mě čeká angličtina a latina, a to je neskutečně vražedná kombinace. Kromě toho se Kimíkovi zase jednou podařilo sežrat něco poněkud nevhodného, a tak celý den zvrací, milion lidí po mě chce milion věcí a stále jsem si nenašla čas, abych na stránkách spravila nefunkčí fotky :(
3.2.2012 - Prvně si musím postěžovat, jaká je to šílená a neskutečně otřesná práce, každou fotku zvlášť nahrát a tvořit jí úplně nový odkaz. U toho se občas najde něco, co je třeba pročistit či zaktualizovat a když už mám některé články otevřené, proč je rovnou nevylepšit. Pět hodin práce rovná se ani ne pětina spraveného webu, hrabalo mi z toho strašným způsobem a netuším, kdy se odvážím na další část... Avšak i tak jsem zvládla dopsat článek ze soustředění a upravit kalendář, zítřejší intenzivka s Míšou je bohužel kvůli počasí zrušena, tak jedem mrknout a nakoupit na duocacib :)
30.1.2012 - O fotkoidní katastrofě na webu vím, bohužel jsem zatím neměla čas, abych dala vše dohromady. Koncem týdne to napravím...
24.1.2012 - V deníčku můžete pod zápiskem Kimíčka najít fotky nejen z nejnovějšího mixalba na rajčeti, ale také jednu vzpomínku na maturiťák z minulého týdne. Dále jsem upravila kalendář a přidala nové odkazy na kamarády.
21.1.2012 - Je za námi další perfektní maturiťák, tentokráté Radančin. Opět jsme se výborně bavili do pozdních ranních hodin, opět jsem tančila jak divá a opět jsme nocovali u Vykydalů. Změna byla snad jen v mém ukončení diety, kdy jsem ve dvě ráno snědla neskutečné množství svatebních koláčků :)) Dnes přidávám článek a parkury z mých intenzivek minul týden a úpravu kalendáře i s pozvánkami na některé mnou pořádané akce.
17.1.2012 - Byli jsme nominováni do soutěže o Kynologa roku, konkrétně v kategorii Junior roku! Tímto bychom chtěli všechny naše kamarády, známé i náhodné návštěvníky stránek poprosit o hlasy, které by nám mohly pomoci k symbolickému potvrzení, že minulá sezóna se nám povedla. Hlasovat můžete zde či kliknutím na úvodní obrázek. Za všechny hlasy a za veškerou podporu v jakékoliv formě vykonanou okruhem našich nejbližších doteď, i v budoucnu, moc děkujeme!
13.1.2012 -Po náročném týdnu se hlásí Smajlenka. Já přidávám pohádku, kterou mi poslal kamarád, a která mě dokonale vystihuje :) Psíci jsou vždy na prvním místě a letos to se svým tradičním lednovým hubnoucím plánem myslím vážně. Prostě jsem se jen tak ze dne na den rozhodla, přešla jsem do nějaké životní etapy a začala jsem míti pevnou vůli. Už čtrnáct dní jsem nejedla nic sladkého, jen ovoce a bílý jogurt s müsli, stravuji se celkově nekaloricky a zdravě, hladovím výhradně jen po večerech, bo naposled papám kolem páté. Každý den také cvičím, postupně přidávám zátěž na rotopedu, chodím běhat s klukama, odcvičím několik posilovacích sérií a už si ani moc dobře nepamatuji, jaké to je, když se člověk směje a nebolí ho břišáky :) Tož potěšující pozitivní chvilka poezie zde...
Povídám, povídám pohádku, jak Smajlíček přeskočil překážku.
Povídám, povídám stále tu samou, že je to Dendinou zásluhou.
Společně zvládnou prakticky cokoliv, jeden bez druého však nikoliv.
Nemůžu zapomenout na Kimíka, toho malýho truhlíka,
co patří k těmto dvěma, i když se občas jeví jako tvář němá.
Všichni jsou jedna velká rodinka, které neunikne žádná svačinka.
I když Deniska jim to poslední dobou svou dietou jaksi kazí,
je to snad tim, že prochází jakousi vývojovou fází.
Za měsíc však tohle skončí, teď se ale modleme, ať to předčasně neukončí.
Určitě bude vypadat skvěle, kor když i cvičením teď pracuje na svém těle.
Uvidíme, jak to nakonec dopadne, může se to jevit snadné.
Tuto otázku si klade i její kamarád, co nesmírně ji má rád.
Jmenuje se Kuba a mysli si, jen tak zhruba...
že Deniska bude ještě krásnější, pro něj zároveň také přitažlivější.
Těší se na to, jak to všechno zvládne, a po měsíci ji obejme a řekne „ty blázne“.
Teď se mu honi v hlavě myšlenky, jakymi ukončit tuhle pohádku písmenky.
Nic ho však nenapadá, proto závěrem sladkou hubičku posílá.
8.1.2012 - Aj když bych se teď spíš měla učit, chtělo se mně napsat, jak jsme se dnes měli pěkně na intenzivkách, a Kimečkovi, jak jsme se pak méně pěkně měli doma.
5.1.2012 - Tož přátelé, eště k tomu minulému roku, který jsem zakončila poněkud divoce... :)) Hodně jsme trénovali a hodně jsme taky závodili, především Smajlík. Kimíček se naučil milovat všechny aktivity, udělal také obrovský pokrok ve svém názoru na střelbu, na čem již dlouhé roky pracujeme, ovšem závěr prosince dle očekávání všechno pokazil, ale letos miláček neustál opravdu jen úplný konec, jinak byl statečný. To u Smajlíka byla zásadní adaptace na závodní prostředí. První závody byl nepřekonatelný problém slalom, pan Parson hodně řešil různé povrchy a cizí skočky. Během jara se však Smajlenka srovnal a nic mu nebránilo v tom, aby začal úspěšně závodit v A3. Podnikli jsme také desítky výletů a pidimini treků, byl to úžasný rok! Jen jsem se zařekla, že v roce dvanuladvanáct nechám Smílka více spinkat. A proto vypadá náš kalendář na první půlku roku takto :))
Tento týden jsme se přepli na školní režim a i přes nepřízeň počasí, které nám zatím nabízí jen zimu s deštěm, pracujeme každý den venku i doma, udržujeme se v kondici a hodně si hrajeme.
A včera jsem podnikla se Šárkou, Martou a Tomíkem výlet do Přerova. Omrkli jsme halu, která nám byla nabídnuta k pořádání závodů, a všem vřele doporučuji zablokovat si víkend na přelomu června a července, protože tohle bude VELKÉ!! Jeden parkur na písku, jeden na trávě, rozhodčí z druhého konce Evropy a pochopitelně si zapíská i Tomík a mnoho dalších lákadel! Brzy budou propozice, dám o všem vědět. A už teď se neskutečně strašně moc těším!
Mno a závěrem napíšu, jak jsem přemýšlela, proč píšu na web všecko, co sem píšu. Je to pochopitelně oznámení pro ty, kteří mají zájem sledovat dění v naší smečce. Nicméně došlo mi, že je to především pro mě. Strašně ráda totiž vzpomínám, projíždím web, prohlížím fotky a myslím na to, co jsme kdy dělali, jak nám bylo na různých místech pěkně a kde jsme se čím bavili. Tož proto.
1.1.2012 - Shrnutí sezóny minulé i s pohároidními fotkami zde a bohužel stále mi není dobře na to, abych toho utvořila více :) Tak všem přejem šťastný nový rok aj zbytek Nového roku!


>>> Galerie vítaček, >>> Galerie PéeFek

>>> Historie novinek 2009, >>> Historie novinek 2010, >>> Historie novinek 2011

Web vytvořila Denisa Lajmarová - Design udělala goodfriend - 2009