Novinky

Co nového v podivné smečce?



31.12.2010 - V povídání se objevila sezóna 2011 i s plány, sezóně 2010 je článek z výšlapu na Brdo a zhodnocení celého roku. A v deníčku je poněkud netradičně zápisek od Alfonze.
29.12.2010 - Zítra čeká Kimíčka opeace, držte mu palce, ať všechno dobře dopadne a brzy se může opět radovat ze života, jako to má ve zvyku.
25.12.2010 - Mamé nový, velký a obří vánoční a dovolenkový článeček v povídání a jelikož jsme smečka převelice aktivní, kalendář se nám opět rozšířil o nějakou tu akci. A na rajčátku je album s fotkami z Itálie.
17.12.2010 - Zítra frčíme celá rodinka na hory do Itálie, návrat plánujem třiadvacátého. Za chvíli jedeme trénovat do haly, Kimíček zůstává bohužel doma. Chtěla jsem ho vzít, aby měl kultůru, ale sedět a dívat se v mínus hodně stupních by asi nebylo optimální. Tak na nás myslete, ať se alespoň pan parsonový běháním toršku unaví, jinak nevím, jak chce zítra celý den v autě přežít.
15.12.2010 - Trošku veselejší zápisek v deníčku a inovace kalendáře.
13.12.2010 - Tak tohle už je opravdu moc. Osud nás opět zkouší, Kimíka čeká další operace luxace pately a plastika vazu.
9.12.2010 - Nový článeček v deníčku s trochu netradičními fotkami a přidávám také povídání ze skvělých akcí pořádaných agliťáky z Kroměříže! Malé změny proběhly v kalendáři a ode dneška vás tu vítá PFko!
4.12.2010 - Opět aktuální zážitky od Kimounového a první sněhové fotečky na kečupu a hlavně a především vkládám videjko Smájenkových běhu ze Slovenska!!!
29.11.2010 - Zaktualizováni jsou naši kamarádi, kalendář a doplněny výsledky z Motěšic. A Kimounový píše.
28.11.2010 - To byla zase sobota :) Původní plány byly zcela jiné a opět a znovu neuskutečněné, avšak tato nárazovka domluvená v podstatě ze dne na den nešla odmítnout, protože se s námi počítalo, s námi rozumnějte se mnou a s Jančou, bohužel tentokrát bez psů. Ráno jsme se tedy dostavili do Kojetína na zabíjačku na Vykydalovic a Markovo prasátko. Jedno už dovezli mrtvé, jednu vraždu jsme museli pozorovat, krom toho jsme aktivně pomáhali při různých činnostech, akorát tu krev budu míchat až příští rok :) Díky opakovanému selhávání nápojového technika byla vetšina přítomných střízlivá až do tmy tmoucí, o to byl závěr skvělého dne zajímavější. Že je Marek poněkud rázný, mě Radanka připravovala již delší dobu, ale že s ním budeme muset na seno, aby nám dal barely ProPlan (Marek je totiž veterinář), to nikdo nečekal :) Na seně ve (ne)vší slušnosti, barel mám!!! S touto skvělou partou se uvidíme v únoru na společenských akcích, o tom dáme pochopitelně vědět, už se moooc těšíme a Raduš děkujem, že sis s tím pozváním vážně nedělala srandu :) Rozepsal se dnes i Smajlíček a kečupíku jest konečně zaktualizován o říjno-listopadové album. Už bylo na čase. A zítra budu nemocná, čekejte konečně nějaké zlepšováky na webíku :)
23.11.2010 - Článek z perfektního víkendu na Evropském poháru, nový článek je i v zápisníčku.
17.11.2010 - Dneska jsme trénovali sbíhačky u Marti Konečné a Smíla už má doma výkoňák! A strááášně moc se oba těšíme na víkend, těžko říct, jestli já více na Smílečkovy první ofi, či Smajlík, že bude konečně agilitit :)
9.11.2010 - Nové zážitky od Smajlíčka, nové akce v kalendáři.
8.11.2010 - Víkend jsem prožila aktivní, až moc, sobota faustballová, nedělní dopoledne patřilo mým kurzistům a odpledne volejbalovým zápasům, kluci spíše odpočívali. Dneska jsem se vrhla do radikální úpravy a přidání spousty odkazů, v kamarádech plánuji brzy další inovace. Smája píše do deníčku a má od Radanky nové a úúúžasné videjko z Brna, mrkněte a užijte si ho :)
5.11.2010 - Kimík pisálkuje do zápisníčku, já trochu upravila kalendář a zítra v pět ráno odjíždím na faustball (na flyball bych jela tisíckrát rači, i když tento sport se svými psy asi nikdy dělat nebudu).
2.11.2010 - Říjen byl opět krásným měsícem, co se počasí týče, to máme za to jaro, které nebylo. První listopadový zápisek od Smajlíka je v deníčku, ke článku z Brna přidána koláž.
30.10.2010 - Čtvrtek ve znamení závodění, v našem případě úspěšného, zbytek prázdnin neméně odpočinkový. Středu jsem strávila střídavě na volejbalových zápasech a střídavě na procházkách s klukama, také na jedné veliké s Jančou a Rox, naši odjeli do Maďarska. Včera jsme pak byly s Jankou a Raduš nakupovat v Brně v Olympii. Sehnala jsem vše pro co jsem jela a pochopitelně i něco navíc, tisíce od maminky byly nemilosrdě utraceny a zaplakala i moje peněženka. Dneska jsme spali až do jedenácti, stihli jsme rodinnou oslavu, mega prochajdu, trénink na zahrádce a já dokonce napsala jednu z mnoha prací, které mám v pondělí odevzdávat. Zítra strávíme den převážně na cvičáku a také se nám vrátí rodiče :)
23.10.2010 - Dnešek strávený na závodech, povídání zde, výsledky zde, vytůněný kalendář na zimu zde.
19.10.2010 - Další týden bez aktuálky za námi. Profesoři ve škole se nám zbláznili, všichni, každý večer musím zalehnout alespoň k jednomu předmětu a šrotím se, což jak mě znáte, jsem dosud nikdy nedělala. To je to moje dostání rozumu :) Něco vám řeknu, zase mě chytá deprese, dívám se na videa z parkuru, mimochodem Kimíček má nové videjko z Chvalnova a určitě stojí za podívání, strašně moc chci běhat agility, teď hned. Ježiš jak já se těším na závodění :) Tak, srdce jsem si už vylila, teď ještě Smája v deníčku.
10.10.2010 - Magické datum, Váňa zase vyhrál Velkou, dnes byl krásný den, Kimíček o něm píše do zápisníčku a já se mažu učit :)
9.10.2010 - Tak tedy :) Dneska jsem zamakala na fotogaleriích, megaaktualizací tedy prošla Kimigalerie, Smilegalerie, Společná galerie a galerka pejsků.
6.10.2010 - Tři aktivní odpoledne v deníčku, spoustu plánů na zimu v kalendáři a napadlo mě, že se možná rádi podíváte na pár fotek Smílka při tanci, hlavně ten úsměv je úžasný :)
3.10.2010 - Přicházím s další omluvou či výmluvou, říkejte si tomu jak chcete, ale věřte, tak jako já věřím, že pravidelné aktuálky obnovím. Takže, společně s Raduš správcujeme a nyní i překopáváme klubový web a předělávat kódy cizí k obrazu svému, no narozčiluji se u toho dosti :) Pro vás dodávám povídání z Ludslavic, skoro prázdný kalendář plánovaných akcí a Smajlové píše do deníčku.
26.9.2010 - Včera jsme byly u naší úžasné kamarádky Radanky na oslavě osmnáctin. Bylo to perfektní, moc jsme si to užily, spát jsme šly v pět ráno :) V osm jsme vstávaly na kurzisty, ale počasí nám bohužel nepřálo, a tak jsem se na své začátečníky tešila zbytečně. Na mě se však doma těšili kluci a odpoledne jsme si společně užili. A po mega době jsem na rajčinu nahrála mixalbum.
24.9.2010 - Máme před sebou víkend s maliko volnějším programem, v kalendáři je do konce roku už jen minimum akcí a Kimíček zaktualizoval deníček.
20.9.2010 - Další perfektní víkend na Chvalnově, dodávám ještě videjko z Kroměříže.
15.9.2010 - Promiňte naši milí čtenáři. Celý víkend jsem byla ve Vídni, hlavní cíl výpravy byl volejbalový turnaj (musím se pochlubit, vůbec jsem netušila, že umím tak dobře smečovat), ale stihli jsme i prohlídku města, Prátr a především se od rána až do noci nepřetržitě nečemu smát, čili výlet perfektní. Letos jsem, jak se tomu asi dá říkat, dostala rozum, a hodlám se jako student střední školy mírně zaměřit na své maturitní předměty, čili že se budu možná i někdy trochu učit. Zatím mě škola obtěžuje jen tím, že tam musím trávit dopoledne, ale to přijde :) S klukama blbneme a makáme, co to jde, se spožděním dodávám článek z domácích závodů.
6.9.2010 - Asi to větší aktualizování odložíme, venku je krásně a my se snažíme trávit venku spoustu času. Kimíček dodává zápisek v deníčku, já jsem doplnila výsledky.
31.8.2010 - Krásné, strašně krásné, překrásné, prostě přestrašně překrásné léto je za námi. To je důvod k depresi ze strany mé a k radosti ze strany vaší, protože jistě přijdou postupné zlepšováky na webu a častější aktualizace.
29.8.2010 - Jistě vás potěším, že opět dodávám maličký kousíček našich prázdnin v písemné podobě a opět upravený plán podzimu.
22.8.2010 - Brutálně a hrubě nestíhám, ale to jsem čekala :) Za posledních pár dní zmizlo z kalendáře několik akcí, nějaká povídání jsou již na světě.
5.8.2010 - A další skvělé, úžasné a naprosto dokonalé zážitky :)
29.7.2010 - Doplněny úžasné prázdninové dny.
27.7.2010 - Dnes je nový tanec se psem, tolerantní zbytek, trošku jsem upravila sezónu 2010 a zároveň deníček, doplnila výsledky agi a někoho možná zklamala změnu ve fotogalerii.
25.7.2010 - S měsíčním spožěním, ale přece, začínáme s aktualizací různých částí našich stránek. Dneska to byli kamarádi, agility a záchranařina. A dalo mi to docela zabrat :)
24.7.2010 - Zážitky z dnešního výletu plus úprava kalendáře akcí.
22.7.2010 - Ještě pořád si užíváme každý prázdninový den, někdy až moc :)
14.7.2010 - Pardón tedy, netušila jsem, že vypisování zážitků ze mě vycucne veškerou energii a na informování světa nezbyde čas, avšak konečné dílo opravdu stojí za to! Celé prázdniny, den po dni s bohatou fotodokumentací, budou postupně vypisovány zde, již několik textíků tam je, mrkejte a možná to někdy zvládnete i přečíst :) Tento článek je k otevření v nově trošku překopané sekci povídání. No a nesmím zapomenout také na aktuálku kečupíku, jest tu album z Brna, z Roštína a z Modré!
9.7.2010 - Domove, sladký domove, špatně se mi to říká, ale na táboře si nám ani trochu nechyběl :) V Brně je blaze a docela překvápko, v sprnu se do Zetoru znovu vrátíme! Více v kalendáři, kde nezapomeňte omrknout, jak moc málo dní doma o prázdninách strávíme. Dneska jsem jen doplnila fotky a video k článku z Obory a na rajčátku je album z rozlučkové procházky a především z tábora! Zítra frčíme na závody, večer na chatu, ale to mi rozhodně nezabrání v aktuálce :)
29.6.2010 - Dlouho očekávané se pomalu stává skutečností, zíra touhle dobou už budeme usínat ve stanu. Na tom důležitém vysvědčovacím papíře bude jako obvykle vyznamenání, ale za šprta mě nepovažujte :) Pro vás jsem vytvořila další bod mého seznamu, a to Podivou smečku v médiích. Mějte se tedy krásně, užívejte prázdnin a po návratu se připravte na další novinky!
28.6.2010 - Sice zítra, tedy dneska ráno asi nevstanu, ale to nic nemění na tom, že mám velikou radost z nového kabátku sekce videa. Mrkněte a sami posuďte, jak moc praktické to je. Kimíček má novou postojovku. Smajlík se stal pyšným strejdou pěti krásných štěňátek! A jedno vypadá naprosto brutálně stejně jak Smajlové. A mimochodem, jeho nevlastní strejdové ve Fox Meadow´s stále čekají na vhodné pánečky a jsou vážně neodolatelní.
27.6.2010 - Patří vám omluva za to neaktualizování, nyní vynahrazujem. V sobotu akce skvělá, kluci se překonali, výsledky fakt dokonalé. Doplněno také povídání úterní a níže v ostatních videích jsou dvě fakt extra a extra dobrá Radančí videjka :) A důležitost nad důležitosti, za první rok fungvání našeho počítadla nás navštívilo neuvěřitelných hrubě přes 10 000 návštěvníků, což je zcela parádní :) Děkujem za podporu a nebojte, z rovnátek mám napuchlou pusu tak, že se na veřejnosti moc neukazuju, kluci nabírají energii na záhulácký týden (jelikož už ve středu jedeme na táááááábor!!!), takže do odjezdu stihnu určitě nějaké to plánované vylepšování webu!



20.6.2010 - Jak jste si možná poslední dobou všimli, snažím se pravidelně aktualizovat a doplňovat novinky. Jako například dnes, kdy jsem upravila kalendář, abychom náhodou o prázdninách nestrávili ani den doma, na kečup jsem přidala docela povedené album a Smílek pisal do deníčku. Že se dlouho neobjevila nějaká větší webnovinka? To bylo tím nestíháním, ale nebojte, mám už docela dlouhý seznam a jak si najdu as, postupně budou obnoveny i zapomenuté kouty našich stránek :)
19.6.2010 - Dnešní výstava nedopadla ani trošku podle našich představ, článek zde, výsledek tu. Postahovala jsem fotky z Parson cupu a udělala jim na rajčeti samostatné album a Radanka nám utvořila krásná videa z Přerova!
18.6.2010 - Říkala jsem možná :) Akce úterní jest zaznamenána, fotky jsem hodila na klubové rajče, doplněny výsledky.
15.6.2010 - ÚÚÚžžž dodávám i povídání z parsoního coursingu, trošku jsem upravila kalendář a zítra v aktualizacích možná pokračujem.
14.6.2010 - Na světě je článeček i s fotkami z Přerova, Kimík trochu zlobí.
13.6.2010 - Už to tak bude, dlužíme vám několik povídání, avšak venku je tááák krásně :) Kimounový dodává zatím rekapitulaci týdne, já pro změnu fotky z Přerova a první letní album.
7.6.2010 - Poněkud netradiční fotka týdne, zatím bez podpisu, jelikož v novém počítači ještě nemám postahovaná písma. Smajlík si dnes moc srandy neužil, narkóza ho trochu zmohla.
6.6.2010 - Kimounový se v deníčku zmínil o krááááásném dni, já jsem doplnila článek z Hustopečí.
3.6.2010 - Smajlík mi zřejmě nadobro zkazil plány o nějakém budoucím vystavování, přitom je to taková maličkost. Nám to však nevadí, o to víc se budeme snažit uspět ve sportu. Trošku jsem upravila kalendář, s novým počítačem se zžívám horko těžko, ale to půjde :)
31.5.2010 - Vy to sice zřejmě nevíte, ale dnes slaví narozeniny moje maličkost a to rovnou dlouho očekávané patnáctiny :) Dárků jsem samozřejmě dostala od kamarádek víc než dost, rodinka se mi poskládala a zítra si domů přivezu na míru postavený počítač a prý to bude pořádné dělo :) Když už i brácha závidí, něco na tom bude. Jinak dnešek jsem strávila se školou v Polsku prohlídkou koncentračních a vyhlazovacích táborů, fotky nebudou, jelikož zformátování paměťovky se mi podařilo až v buse cestou zpět a snímky mých spolužáků a mě totálně vysmáté fakt nejsou nic zajímavého :)
30.5.2010 - Konečně normální víkend, článek ze sobotních předvádeček jest na světě, z dnešní vořechiády zatím jen krásný výsledek, nová polička na poháry už je fakt nezbytná :) Kimeček to s těmi prohřešky myslel opravdu vážně, tak se pochlubil v zápisníčku, co se mu podařilo.
25.5.2010 - Už to tak bude, nejhorší víkend mého života máme za sebou. Když už si nestihnu ani nalakovat nehty a zaktualizovat stránky, je to prostě hodně zlé. Nicméně výsledek mého nutného snažení do školy, jak jinak než klasicky po proflákaném pololetí, je více než uspokojivý. Celý víkend jsem se nehla od čtenářského deníku, ze všech sil jsem šmejdila po internetu ze všech stran a skóre činí krásných sedm knížek z deseti již zapsaných (a pidi menšina přečtená)! Včerejší neusednutí k počítači pak stíčá úspěchy mega slušně napsané matiky, ruštiny, zeměpisu a diktátu. A od teďka se budu jenom válet. Dnes jsme s klukama aktivně odpočívali a deprese z víkendu, kdy jsme na závodech nestrávili ani minutu, mnou hnula natolik, že jsem řádně oživila kalendář akcí :) Ještě dodám, že focení se mi letos mega extrémě nedaří, tak určuji fotku týdne, která si fokou týdne být nezaslouží, avšak něco už tam prostě vložit musím.
21.5.2010 - Tak konečně světu představuji článek z Anglie, k nalezení je v sekci povídání. A zítra je sobota, zrušili nám závody, tak po dlouhé době budeme lenošit :)
18.5.2010 - Smajlánečku, lásko moje, všechno nejlepší k tvým prvním narozeninám! Především ti přeji hodně zdraví, nových pískaček, hozených tenisáků, přetahovadel a také to sportovní štěstí. Svůj život si odstartoval krásně a pevně věřím, že tvé nadšení pro svět už nikdy nezmizí! A možná ti dám i častěji možnost vyjádřit své názory v deníčku, jako dnes ;)



16.5.2010 - Všude dobře, doma nejlíp, Anglie je krásná, týden to byl úžasný, ale ke spokojenosti mi chyběly mé dva poklady... V Blansku však miláčkové poklady nebyli, Raduš nám udělala videa. A ti všímavější už jistě ví, že je na kečupu pořádná porce anglických fotek, článek už mám rozepsaný a bude vážně mega :)
7.5.2010 - Už to tak bude, zíra frčím do Británie Velké, a tak jsem ještě sesmolila povídání z Blanska a Smílátko si udělal chvilku a zapsal dnešek do deníčku.
6.5.2010 - Kimíček obnovil zápisníček a já konečně po ostudné době přidala hned několik odkazů na naše kamarády.
5.5.2010 - Aktualizujem pomalu a postupně, dneska jenom článek z Prostějova.
2.5.2010 - Docela dost brutálně mě mrzí, že nektualizujem, ale máme máme jakési takési nestíhací období. Ve škole se nám zbláznili zcela naprosto všichni profesoři, tak moc času, jako tento týden, jsem škole nevěnovala za celý život. Postupně stěhujeme cvičák a z hlediska výcvikáře doháním měsíc, kdy jsem se na tréninku prakticky neukázala. Už několik víkendů po sobě trávíme na závodech, a občas dokonce i úspěšně ;) Povídání mám prozatím dopsané jen z minulého týdne, a tak se alespoň můžete těšit, že se brzy objeví články další. Nakonec jsem ještě nahrála album na rajče a promazala kalendář.
24.4.2010 - Smajlík se dnes v Oboře předvedl opravdu krásně, o jeho krásných bězích svědčí výsledky, více v článečku :)
23.4.2010 - Pro dnešek alespoň zápisek od Smajlového, na kečupu je nové album, zítra závody v Oboře, v něděli zkoušky ve Vlkoši, ještě se divíte, že nestíháme?
22.4.2010 - Snažíme se, ale nestíháme, se spožděním dodávám fotku týdne a článek z Čebína.
18.4.2010 - Jsme doma z víkendovky s Martinou Klimešovou. Pocity? Těžko říct, zřejmě se nám tam líbilo, rozhodně se chci do Čebína vrátit. Slovo pozitivní motivace, odměna a trest jsem si přestavovala poněkud jinak, teď mám v hlavě pořádný zmatek. Kluci běhali docela hezky, u Smajlíka úspěšně bojujeme s pubertou, dvakrát ho zmlátil Dish, dostal pár timeoutů, začíná si uvědomovat své postavení a pomalu zjišťuje, že rvát se není zas taková zábava, když může mít paničku :) Kimík jako vždy zlatý, na parkuru změna vedení o 180°, zmatek má v kebuli snad větší než já... Nechám si to projít hlavou a brzy bude článek a fotky.
13.4.2010 - Pravda, děje se toho u nás až moc a tudíž nestíháme aktualizovat. Dodávám tedy článek i výsledky z víkendu. Místo fotky týdne máme tentokrát Extra foto, jehož autorkou nejsem já, ale loni v Brně nás takto kouzelně zachytil profi fotograf a odsouhlasil mi použití na webu. Uplynulé akce vymazané z kalendáře a Kimíček se svěřil deníčku.
9.4.2010 - Dneska je tomu právě rok, co jsme Podivnou smečkou a v rámci možností se snažíme pravidelně informovat svět o dění kolem nás :) Ať už máte náš webík pročtěný ze všech stran, či si vybíráte jen některé články, nebo třeba jen sledujete novinky a prohlížíte fotky, moc vám děkujeme za přízeň a za to, že si občas uděláte čas a stavíte se u nás. Budeme se snažit, abychom měli zajímavé a pěkné stránky a přinášeli spoustu důvodů, proč nás občas navštívit.
Dnes tedy alespoň Smajlové spisovatelem a tři nová videa z Hodonína! Celý víkend budeme na Chvalnově, držte nám palce ;)
5.4.2010 - Smílek si zaznamenal víkend do deníčku, na rajčátku je pořádná porce fotek, nová je fotka týdne a také vítačka.
2.4.2010 - Novinky ze Smajlíkovy rodinky: Sestřička Igička na výstavě v Nitře ve třídě mladých V1, CAJC, BOB a brášík Bucík V1, CAJC! A taťka Eddie už běhá v A3! Chvíli jsem přemýšlela, v čích stopách se vydáme, ale opět zvítězilo pracovní využití, tedy sport a hlavně agility. Radanka nám vytvořila krásná videjka z tlapky. Jedno video máme pro vás i já a Smajlíček, téměř konečnou fázi rozvazování tkaniček (opět níž v ostatních videích). To je dneska nějakých rýmů, tak ještě Kimeček zaktualizoval deníček :)
31.3.2010 - Zase vypadám tak nějak nemocně (ach bože já jsem letos ale vážně pořádně divná), a tak jsem v rámci léčení a nevylézání z postele natočila dvě krátká domácí videjka. Nezapomeňte sjet po kliknutí níž ;)
30.3.2010 - Trošku jsem se pro vás přemáhala, světlo světa teda spatřil článek ze soboty, nechybí ani fotky. Konečně jsem doplnila i výsledky z posledních závodů, nezapomeňte sjet dolů na Smajlového :) A jako překvapení spouštím opět fotky týdne!
28.3.2010 - Nevím co jsem těm tabulkám udělala tak hrozného, avšak není s nimi řeč, a tak jsem jenom obnovila aspoň kalendář a nahrála album na kečup. Sobotní Hodonín jsme si užili - tři psi, s každým po jednom čistém a jednom dis :)
26.3.2010 - Kimečku můj nejmilejší, k tvým čtvrtým narozeninám ti přejeme především hodně zdraví, spoustu mističek plných pamlsků a zároveň také obětavých figurantů a také trochu toho štěstíčka na sportovním poli. Ty to sice ještě nevíš, ale už brzy ho budeš potřebovat pořádnou hromadu :)



25.3.2010 - Miličákový teploměr ukazuje pětadvacet stupňů a to už je skoro třicet! Dobrý, néé? Nutno podotknout, že se jedná o teploměr s celoroční horečkou, který se při podnulových teplotách zasekává, jelikož takové počasí neuznává, ale jaro už je bezpochyby tu. Kimeček obnovil deníček...
21.3.2010 - Úspěch za úspěchem na domácích závodech, mrkněte na článek s fotkama. Uplynulé akce jsem tedy vyškrtala z kalendáře, ostatní tabulky se se mnou nebaví a výsledky doplním později.
19.3.2010 Možná jste někteří z vás nezapomněli na naše úterní vystoupení, jak tedy dopado? Zkuste si představit pubertálního parsona a už není třeba nic dodávat :) Pár cviků jsme neudělali, něco dostalo poněkud jiný styl provedení, sklidili jsme hromadu upřímného smíchu, když se Smajlík třeba při osmičkách mezi nohama zahleděl na diváky, při chůzi u nohy se začal kousat do zad, protože mu přišlo divné, že je má nějak zeleně nasvícené. Potom ale taky za pěkné podržení deštníčku, božské otočky nebo couvání pozpátku. Já to celkově hodnotím jako tak trochu ostudu, podle ohlasů se to prý ale vážně líbilo :) Možná někdy dodám video.
A teď dále. Máme zbrusu nového Smajlíka, jak text, tak fotky. Kimík má novou fotku z postojovou a aby mu to nebylo líto, popsal jeden z těch méně veselých zážitků do deníčku. Vítáme vás novou vítačkou, noví členové Smílovy rodiny jsou zde a nakonec oslava. Včera tomu byly tři roky, co jsem s Kimečkem poprvé navštívila cvičák agility!



12.3.2010 - Kimounový pisálkuje a já jsem trošku vylepšila kalendář akcí.
10.3.2010 - Dodávám povídání z intenzivek a také videjko!
6.3.2010 - Nebojte, Kimečkův čtvrteční svátek nikdo nezazdil, jen jsme o tom zapomněli informovat. Kimík se tedy o svůj den podělil a krom nového obojku si teď se Smajlíkem oba chodí v krásných nových postrojcích. Smajlové tak trochu přestává zvládat svou pubertu a na kečupu je nové album!
4.3.2010 - Konečně :) Jsem napsala článek ze soboty, poupravila jsem plán akcí a Smílové zaktualizoval deníček.
28.2.2010 - Hluboce se omlouváme za neaktualizování, avšak v následujících řádcích vám vše vysvětlím. V prvé řadě zřejmě všichni znáte situaci, že dva měsíce se chodíte do školy doslova jen nasvačit a nalakovat si nehty, z toho se pak všichni zblázní a každý den se píšou tři písemky. Teď trochu rekapitulace. Ve čtvrtek u nás byla Šárka a panička jí dělala nehty na ples. Prý se líbily :) Pátek proběhl ve znamení tréninku v hale a dovezení Terinky k nám domů, v sobotu jsme pak agilitili ve Valmezu a návštívili Paleur. Na rajčeti jsou tedy fotky, avšak článek se jaksi sám nenapsal, tak na něj musíte ještě pár dní počkat. Malé změny se uskutečnily v kamarádech a u Smílovy rodinky. A teď to nejhlavnější. Byli jsme pozváni a hlavně přemluveni k vystoupení na galavečeru fakulty ve Zlíně, a tak máme pouhé dva týdny na vymyslení a natrénování dog dancingové sestavy, pro kterou jsem určila efektivnějšího Smajlového. Tak nám držte palce, ať to všechno stihnem nacvičit a v konečném důsledku i před sálem o kapacitě 400 lidí předvést :)
20.2.2010 - Tak tedy ten slíbený článek, o psí psychice, jež je k naleznutí i u Kimíka. Ten pro vás napsal něco do zápisníčku a já jsem upravila plán akcí.
16.2.2010 - Už to tak vypadá, že vážně přijde jaro. Alespoň Smajlík říkal. Já chystám pár článků, tak se modlete, aby bylo hezky a moje myšlenky neovlivňoval depresivní sníh a možná se jich i dočkáte.
14.2.2010 - Negativitu a depresi jsem po dnešním pěkném dnu jakžtakž vyfiltrovala, Kimeček přidal krátký zápisek do deníčku. A když já nejsem schopná udělat pro web něco pořádného, maká za mě Radanka a udělala Smajlíkovi ÚŽASNÉ video z intenzivek. Doporučuji na něj nahlédnout a nezapomeňte nám ho zkritizovat ;)
13.2.2010 - Tak trochu prosba, přání, výliv vzteku a dlouhodobě přetrvávající deprese v deníčku od Smajlového a poupraven plán akcí.
9.2.2010 - Přidávám fotku ke článku ze srazu a také video!
7.2.2010 - Tak jak jsme o víkendu agilitili? Takto :)
5.2.2010 - Jak jsme si zřejmě všimli, máme novou vítačku :) Prázdniny nám pomalu končí, Smajlové o nich píše do deníčku. Něco jsem přidala do kalendáře akcí a konečně je doplněna poslední galerie, totiž fotky pejsků z parkuru agility! Do ostatních galerií jsem přidala něco málo, kdyžtak se mrkněte. Na rajčeti je nové album. Dneska odjíždíme na tři dny agilitit. Budeme cestovat, objedeme více trenérů, už se moc těšíme!
31.1.2010 - Kimík zaktualizoval deník :)
30.1.2010 - Sliby se snažím vždycky plnit, a tak proběhla větší aktuálka. Dotvořila jsem galerii pejsků, nepatrné změny jsou v článku Smílovy rodinky a byl přidán odkaz na naši agiliťáckou kamarádku. Teď to největší. Uděláte mi radost, když nahlédnete do sekce Úspěchy a neúspěchy, jelikož je celkově obnovena, a změna je fááákt brutální. Alespoň z mé strany, jsou to hodiny práce přepisování do tabulek, kterým předcházely hodiny vymýšlení, jak se tento formát tabulky tvoří. A ono přitom stačilo změnit jen jedno čísílko :) A nakonec to nejdůležitější, dnes vás na smečku opravu přišlo více než PADESÁT!!! Moc děkujeme za podporu, tohle mě dokáže neuvěřitelně motivovat, aby byly stránky stále lepší a co možná nejaktuálnější!



28.1.2010 - Čím začít :) Tak třeba, že jsem opět prospěla s vyznamenáním, mám opět nový účes, opět světlý melír s tmavě fialovou. Dneska mi začínají desetidenní prázdniny! Docela dost akcí přibylo do našeho kalendáře a Smajlík má pozměněné nějaké fotky. Konečně :)
27.1.2010 - Za sebou máme velkou členskou schůzi Agi KM, vše je OK, získali jsme poukázku na startovné za 2.místo v Klubovém přeboru. Letos povedu jen pokročilé kurzy, pár členských tréninků, školku pro štěňata a zřejmě se budu podílet i na tábornících. Hlavní letošní náplní je výcvik Smajlíka, proto tak málo aktivit z pohledu výcvikáře :) Upravila jsem plán akcí a na rajském jablku je nové, dle mého povedené album.
23.1.2010 - Konečně sobota, konečně volno a trochu času. Začneme klasikou, článečkem v deníčku od Kimína. Dále pak jsem po dlouhém procházení starých alb vytvořila galerku fotek z kompaktu, avšak snímky berte s rezervou :) V kamarádech máme odkaz na e-shop Paleur. No a tvůrci další novinky jsme vy, jelikož nám právě dnes v poledne přišel pětitisící návštěvník a my vám za to všem moc děkujeme! Zároveň vám prozradím, že poslední dobou trháte rekordy a běžně se vás tu denně sejde kolem čtyřiceti. A tímto bych vznesla do světa malý návrh. Co takhle příští víkend pokořit padesátku? Slibuju aktuálku, ať vám stojí za to sem chodit, ale bylo by to od vás moc hezké :)



21.1.2010 - Nový zápisek v deníčku i s fotkami, nové fotky jsou i na rajčeti a aby těch fotek nebylo málo, dneska jsem nafotila svou dvacátou tisícou fotku a začala jsem snímky do další dvacítky :) Za rok se zrcadlovkou dobrý, ne?
19.1.2010 - Dneska jen Smajlík pisálkoval do zápisníčku a já jsem trochu poupravila plán akcí.
17.1.2010 - Normálně jsem takzvaně potila krev a dokonce jsem si zavolala o pomoc při tvoření zobrazeného kódu našeho nového banneru, který je v celkově upravené sekci Kontakt. Můžete si tedy náš banner přidat na web a my budeme moc rádi :) Vytvořila jsem stránky třem novým galeriím, které jsou zatím prázdné, ale pevně věřím, že takové dlouho nezůstanou. A k článku z výstavy jsem přidala odkazy na fotky od našich kamarádů. Plánuji další novinky a vychytávky, ale pro dnešek byl tohle přímo obří výkon, tak končím.
16.1.2010 - Velenovinky i s novým zápiskem u kluků v deníčku, každý zápisek bude mít nyní nadpis a budou-li ze zážitku fotky, bude i odkaz na rajče. Na kečupu je mimochodem nová galerka. Upravila jsem plán akcí, přidala jsem pár odkazů na některé naše kamarády, malé vychytávky a doplnění příbuzných najdete i ve Smajlíkově rodince.
12.1.2010 - Vytvořila jsem nám plán akcí na tuto sezónu, doplňovaný bude postupně. A pro změnu psal i Kimeček.
10.1.2010 - Aby se neřeklo, že na vás zapomínáme, Kimíček otevřel zápisníček a písal...
9.1.2010 - Pro dnešek tedy jen nové album na kečupu, hotová společná galerka a Smajloulí spisovatelem. A ještě takové, dalo by se říci výročí, že dnes je to přesně rok, co Kimík podstoupil plastiku vazu...
8.1.2010 - Nějak zase nestíhám... to víte, s mými věčnými psími akcemi, volejbaly, dovolenými a nemocemi mi nekontrolovatelně narůstá počet absencí a prošvihlých písemek a to je vážně žážitek, když chce člověk uhádat slušnou známku. Aby toho nebylo málo, dnes jsme byli se Smajlíkem na výstavě a domů jsme se vraceli nejen s hromadou nakoupených věcí, ale také s výborným výsledkem! Kdo chce vědět, jak jsme se tam měli, neváhá a nakoukne sem. Zítra budu dohánět web, škola počká :)
3.1.2010 - Smajlík si dnešek zapsal do deníčku a já mu doplnila fotogalerku.
2.1.2010 - Jůůů :) On už je vážně nový rok! A proto jsem přemýšlela, jaké vylepšení si naše stránečky zaslouží. Jelikož jsme se teprve před pár hodinami vrátili z chaty, moc jsem toho nevymyslela. Rozhodla jsem se být zdvořilá, a tak vás tu odedneška vítá takzvaná vítačka, kterou hodlám občas zaktualizovat. V sekci fotky jsou, tedy téměř jsou, nebo snad brzy budou hotové, galerky mých pejsků, abyste nemuseli po každé fotce pátrat na rajčeti. A pozorte! Je tu také vyhodnocení naší velké soutěže o Foto roku! Při této příležitosti ještě jednou děkuji všem, kteří mi pomohli s výběrem, který byl i tak hodně těsný. Když už jsme u těch fotek, tak kečupík jest obohacen o nové album. I náš psí deníček má novinku, a to takovou, že kluci někdy k zápiskům přidají i fotečky, jako třeba dnes. Další zlepšováky čekejte v průběhu zítřka, možná pak během několika dní, možná nečekejte :) Ještě jednou všem přejeme všechno nejlepší do nového roku a nezapomeňte k nám občas zabloudit. Určitě plánujeme časté aktuálky, spoustu fotek, článků a nápadů!


>>> Historie novinek 2009

Web vytvořila Denisa Lajmarová - Design udělala goodfriend - 2009