Novinky 2009

Co u nás bylo nového v minulém roce?



26.12.2009 - Předstauji světu zbrusu nový článek, jak se bavíme v posledních měsících. Vytvořila jsem stránku i s plány nové sezóně a napsala zhodnocení sezóny uplynulé. Odkazy na tohle všechno najdete také v trochu poupravené sekci povídání.
22.12.2009 - Smajlíkem třese puberta a píše si do deníčku. Na kečupu je docela povedené sněhové album :)
20.12.2009 - Jsem doma. Jsem zdravá a dokonce i živá a zbytek rodinky je na tom obdobně. Hned po přejezdu hranic mi ukápla slza, že vlastně celých pět dní neuvidím své pejsáčky, prostě klasika. Nakonec se to s pravidelným voláním a důkaznou MMSkou, kde kluci nalepení na sobě spokojeně chrupkali, dalo přežít. Na dovolence jsem si samozřejmě nenechala ujít pizzu a každý den jsem se poctivě cpala těstovinama. Počasí bylo úžasné! Na poslední čtvrtden se nám sice trochu zatáhlo a popadával sníh, ale dny předešlé bylo nádherné azuro. Akorát ty téměř dvacítkové mrazy nic moc. Dnešní vítání bylo velice moc bouřlivé, kluci se ode mě celý den nechtěli hnout, téměř nepřetržitě si hrajeme a cvičíme, máme za sebou i pidimini trek s Jančou, Rox a Samem. Teď nějak přežijeme ty dva volnější školní dny a pak tu budou VÁNOCE!
14.12.2009 - Oslavy jsme zvládli, zítra frčíme do Itálie, bez kluků. Ti mají zajištěné skvělé hlídání a s trochou štěstí nebudou mít při návratu o dvě kila víc. Návrat plánujeme na neděli :) V příštím týdnu hodlám udělat to, co sem chci přidat už delší dobu, nyní je to pro vás překvapením. A abyste to čekání na aktuálku neměli dlouhé, rozhodla jsem se uveřejnit video našich začátků s originální sbíhanou zónou v podobě Smílového. No a jinak, co takhle se zapojit do naší fotoankety? Čekala jsem trochu více hlasů... Zatím se tu mějte hezky a brzy se ozvu!
10.12.2009 - Nu což, tak tedy fajn, omlouváme se vám všem. A stydíme se. Nejvíc já. Jen aby bylo jasno... Kimeček, jehož stránka byla v týdnu pouprevena, před několika dny přidal zápisek do deníčku, který já však neměla sílu, chuť a už vůbec ne energii nahrát na web. Avšak dnes vám s potěšením oznamuji, že to vynahrazujeme ještě zápiskem od Smajlíčka. Zítra jedeme halovat do tréninku, večer budu pospíchat na oslavu číslo jedna, v sobotu pak budeme téměř celý den na oslavě číslo dva. Kluci se budou samozřejmě také účastnit, s vyjímkou slavnostního oběda a večerní mega disco :) No a už to není ani měsíc a Loula se pojede vystavovááát a do konce roku snad stihneme ještě záchranářské cvičeníčko.
29.11.2009 - Opět nóve vídeo a Kímanéček pisál do déničku :)
26.11.2009 - Toto video jsem původně neměla v úmyslu zveřejnit, trochu se za něj stydíme :) Ale to by už bylo trapný, kdyby se neaktualizovalo, takže nové je to druhé v pořadí :)
24.11.2009 - Poněkud hodně sil jsem vynaložila při tvoření nového článku, takže mi ho nezapomeňte pochválit :) Jinak mě mučí chřipka, nechodím do školy, střídají se u mě chvilky horečky a zimnice, bolí mě celé tělo. Snad to nejsou příznaky chřipky prasečí. Radanka Smajlíkovi utvořila krátké videjko z halového tréninku. A veliká novinka!!! Včera se narodili malincí Paleuráčci! Rodiči jsou Smajlíčkova neteř Alenka z Velfíku a pejsek s hóóódně zajímavým rodokmenem Little Trouble Frazzle. Dva kluci a jedna holčina jsou zdraví a všem, včetně mámy, se daří dobře. A rozhodně nebudu tvrdit, že se k nám jednou Jantar nenastěhuje :) V Paleuru také na milující pánečky čeká Smajlíčkův bráška Incident!
19.11.2009 - Webnovinka jen malá, že Smíle pisal do deníčku. A co jinak? Já čtyři dny v kuse hrála volejbal, teď se nemůžu doslova ani pohnout. V neděli jsem v kuse odsmečovala dva zápasy, v pondělí jsem pilně trénovala, posilovali jsme ruce a učili se rybičky, v úterý jsem se vydala na KCM (výběr Zlínského kraje na republikový přebor), kde jsme hráli celý den a ve štředu jsem se již ve značném poškození odvážila na trénink. Necítím ramena, nemůžu nic zvedat ani nosit. Záda mě bolí tak, že nedokážu stát chvíli na místě. A k tomu se přidala chřipka (snad ne prasečí), takže se válím domááá :) Teď přidáme tři dny v kuse cvičák, prostě pohodička... A kdo se v tom má léčit?
13.11.2009 - Možná snad o víkendu něco zaktualizujem, dnes se Kimeček chlubil v deníčku.
8.11.2009 - Ti všímavější z vás již ví, že od včerejší pozdních večerních hodin, respektive dnešních brzkých ranních, jsou na rajčeti opět dvě nová alba. No a zde je se spožděním foto týdne. A tři novinky od nás :) V pátek jsme byli, pouze s Kimečkem, na první halovém tréninku a moc se nám tam líbilo. Další zprávička, že Smajlík již nekulhá a tlapku má téměř zahojenou - a podle paní veterinářky se jednalo nejspíše o natržený drápek. No a do třetice, že u nás zase prší :(
5.11.2009 - Tak nějak není moc čas, taže si tak nějak můžete přečíst dnešní textík v zápisníčku od Smajlového.
29.10.2009 - Vykydalka Radanková nám utvořila další video - Smajlík na parkuru! (opět sjeď níž, je to zařazené v ostatních videích) No a Smilíček si dneska hrál na spisovatele.
26.10.2009 - Kimík pisálkoval do zápisníčku a Radanka nejhodnější nám udělala video z kostelanské voříškiády. A Ona bude ještě hodnější a určitě pro nás udělá i ten zbytek :) Na odkazu sjeď níž, video není zařazené ve skupině agility!
25.10.2009 - Konečně jsem se tedy odhodlala vložit aktuální fotku i ke mě. Rozhodla jsem se celou smečku přetvořit v jednom stylu, ale jelikož já se vcelku nefotím, nebylo jednoduché najít můj postoj :) Nakonec tedy tohle crazy foto. No a přidala jsem pár řádků. Samozřejmě i Alfíček je s malou změnou fotografií. Dále jsem pak na přání mnohých z vás přetvořila sezóny odráceně s datumy akcí. Ty nejnovější tedy již nejsou důle, nýbř hned navrchu :) A kdo mi napíše, že to bylo před tím lepší, tak ho... tak ať to prostě nepíše :) Dalo to práci. S touhle novinkou je tedy dopsána poslední akce, jejíž výsledky jsou ve skratce zde.
23.10.2009 - Kečupík jest obohacen o nové album a zde si můžete prohlédnout novou fotečku týdne. 21.10.2009 - Rekonstrukcí prošla stránka s našimi kamarády. Chystám vylepšení i jiných částí webu! 19.10.2009 - Máme nového Smajlíčka, včetně fotek a textíku. U toho štěňáka to nějak přestalo být aktuální :) A potěšující novinkou je, že se mu o víkendu podařilo vyhrát jeho první pohár :) No a poněkud netradiční zápisek v deníčku...
15.10.2009 - Kimoulí spisovatelem...
11.10.2009 - Některé kousky webu prošly nepatrnými změnami, ale mnohem důležitější je to, že máme tři nová videa! Jedno je Kimíčkovo, jedno mám se Sany a na jednom agilití Smajloušek! Na rajčině je také nové album a v deníčku je zápisek od Smajlíka.
8.10.2009 - Dneska jsem opět psala, jak o život :) Kromě toho, že jsem konečně odpověděla na desítky mejlů jsem se dokopala k povídání z Hodonína i z Hrušek. A ještě nabídka. Chcete se stát naším parsoním bratrem či skorovlastním synovcem nebo neteřinkou? Klik na stránky chovné stanice Paleur!
6.10.2009 - Takže článek z mistrovství tu, fotky tady, výsledky zde. Nová fotka týdne. A jdu spát.
30.9.2009 - Omlouvám se, dřív mi to nevyšlo. Na mistrovství jsme se nijak zvlášť nepředvedli, obsadili jsme konečné 9.místo. Hájit naše chyby budu samozřejmě v článku, na který snad nebudete dlouho čekat, stejně tak na fotky. Ale pozorte! S téměř měsíčním spožděním jsem vyplodila článek o našich agi závodech, takže kukejte SEM :) A aby toho psaní nebylo málo, i Smile se dnes přičinil.
24.9.2009 - A je to tady! Zítra frčíme... Ano, na to očekávané, ale i obávané Mistrovství republiky mládeže :) Chystání je tedy v plném proudu, v podstatě dohromady nestíhám vůbec nic, zatím jsem jen doplnila naše, říkejme jim supervýsledky z Přerova :) A vy nám o víkendu držte palečky!
22.9.2009 - Máme opět pár novinek, nejnovější snad konečně fotka týdne a možná pak i článeček ze závodů z Přerova.
18.9.2009 - Hlásíme se s jednou moc smutnou zprávou. Dnes odešel do psího nebíčka pes, se kterým jsem vyrůstala, který mi neúnavně ogemlával zápěstí, kdykoliv jsem přijela k tetě na prázdniny, můj vždy připravený polštářek a nenahraditelný kamarád, teprve osmiletý bulmastif Alba ze Strážců džbánu, alias náš Albíček. Albínek trpěl řadou chorob, od různých alergií a ekzémů, přes kloubní problémy až po nemoc srdíčka, které nakonec podlehl. Albi, měj se tam v tom světě krásně a třeba tě bude tvůj nový páníček zásobovat rohlíkama, jak si měl nejrači. Vzpomínáme na tebe!

Dále pak novinka poněkud veselejší, že dnes slaví náš Smajlíček a zároveň všichni jeho sourozenci 4 měcíce! Tímto připomínám, že v chovatelské stanici Paleur ještě stále zůstávají naši dva bráškové, Inferno a Incident! Pomozte jim najít hodné a spolehlivé majitele, kteří budou dostatečně připravení na malé teriérské torpédo :) A nakonec ještě Smajlík popisuje, jak nám roste před očima a jak jsme si dneska užívali život.
12.9.2009 - Zatím tedy jen článek i s fotkami z voříškiády v Brně, čili Smajlíkovy premiéry a Kimíkova velice úspěšného dne :)
10.9.2009 - Snažím se moc, ale toho času není. Dnes tedy jen zápisek ze cvičáku v deníčku od Kimíčka.
9.9.2009 - Na rajčátku jsou fotky z našich domácích závodů a i přes jejich počet mi musíte věřit, že jsem více jak půlku nekompromisně vymazala - jeden pes dvanáctkrát v jednom slalomu už vážně není nic zábavného :) Tady je pak obnovena fotka týdne a slíbené opět nechvalné výsledky z agilitění a úspěchy z voříškiády.
7.9.2009 - Hele lidi, dneska ale vážně blázníte :) Jen co jsem zapla počítač, pípaly mi desítky zpráv na ICQ. No jedna celkem zásadní, jelikož Kačka splnila kvalifikační kritéria a máme skvělé družstvo na MRM :) No a pak nahlédnout do naší agiknihy, kde se objevily pochvaly našich domácích a nejdomácnějších, mimochodem v našem případě nejméně úspěšných za celou naši kariéru :), ale přesto prostě těch nejúžasnějších závodů. Ale řešilo se tam spoustu věcí, takže jsem tam pár minutek strávila. A na mejlíku opět krásná patnáctka :) Jinak sobota se nám soutěžně moc povedla a snad se i brzy dočtete, jak jsme si vlastně o víkendu vedli. No a teď je prioritou pejsek, lépe řečeno koupání Smajlíčka, jelikož jsem objevila blešku :) No a pak Víkend a lékař House a možná snad i zbyde čas na školu. A tímto zdravím super paní profesorku Buzášovou, se kterou jsme si dneska docela hódně popovídaly na téma pejsci, psi a psiska a nezapomínám ani na Elišku :)
4.9.2009 - Hmmmm :) Už je to celkem trapné se omlouvat za neautualizaci, ale co už... Tož alespoň zápisek v deníčku.
31.8.2009 - Užíváme si poslední den prázdnin. Za sebou máme dva dny závodění, v sobotu poněkud úspěšně, a o neděli je snad i škoda mluvit. Články jsou tady a výsledky, jako obvykle, tu. Z obou akcí jsou fotky na rajčeti, tedy zde a zde. A máme novou fotku týdne. A Smajlíček má novou postojovku i portrétovku :)
28.8.2009 - Já aktualizovat chtěla, ale nebylo mi to umožněno. Opět mi nefungovala ta poněkud důležitá věc na I. Takže nové a tentokrát i povedené fotky týdne si asi moc dlouho neužijete. A nový je taky zápisek v deníčku.
24.8.2009 - Doplnila jsem chybějící video z Přerova a Raduška pro nás vytvořila intro běhů z Holešova. A také článek a fotky o agility jsem vylepšila, jak už obecně, tak i agi a my. No a Kimísek opět psal :)
19.8.2009 - Možná to tak nevypadá, ale dneska jsem si docela mákla. Na rajčátkovém jsou konečně snímky z pohodičky, z hopsání i z dnešní úžasné procházky. A nezapomněla jsem ani na fotečku týdne. Dopsala jsem články z Chvalnova i z Holešova a také jsem doplnila výsledky. A konečně máme několik nových videí!
14.8.2009 - Kimík má ze včerejška nový zápisek v deníčku a po víkendu už vážně aktualizujem :) Zítra razíme závodit do Holešova a v neděli budeme dospávat snad ještě minulý víkend.
11.8.2009 - Umírám a dělá mi problém téměř každé hýbání, tedy i mačkání tlačítek na klávesnici. Naplno se soustřeďuji na volejbalovém soustředění, dotoho vychovávám štěně a dospávám víkend. Bolí mě snad každý sval na těle, čekám, až se ozvou klouby. Smajlík se s Kimečkem předhání, kdo umí víc zlobit, méně poslouchat a začínají tvořit nerozlučnou dvojici a společně vymýšlejí lumpárny. Za sebou máme dvoudenní závody ve škaredém pařáku a sedm hodin spánku na dvě noci, jelikož se všechny akce musely potkat v jeden víkend. Kimík na závodech poněkud stávkoval, takže výsledky nic moc. Chystám článek, fotky, videa. Smajlík se seznámil se svým taťkou, který je fakt úžasný! Všeho je moc a těším se, až si odpočinu a bude aktuálka. Prozatím nová fotka týdne.
7.8.2009 - Takže, můj milý zápisníčku ...
5.8.2009 - Náš Alfíček dnes slaví desáté narozeniny! Přejeme hlavně strašně moc zdravíčka, vždy plnou misku a puštěnou vodu ve vaně, vždy otevřené dveře tam, kam se zrovna rozhodneš jít odpočívat a hodné psí spolubydlící. Jsi nejlepší kočičák na světe, máme tě moc rádi a zůstaň s námi další desetiletí! A Smile si zapsal dnešní velký zážitek.
3.8.2009 - Doplnila jsem spoustu nových kamarádů, většinou z řad Smajlíkova příbuzenstva. Nová je taky fotka týdne a jedno nové album přibylo i na rajčeti. A Kimeček přidal nový zápisek do deníčku.
30.7.2009 - Jak nezapomenutelné je každé poprvé :)
29.7.2009 - Po dlóóóuhé době konečně i deníček byl oprášen. A tentokrát pisal Smile.
28.7.2009 - A internet zlobí a zlobí a zlobí a Deniska nestíhá a nestíhá a nestíhá. A když už si ten čas najde, internet zlobí a zlobí a zlobí. A těmto časům je konec! Dnes proběhla velká aktualizace Smajlíkovy stránky. Má tam nový textík, portrétovku a postoj a odkaz na článek s fotkami, než se dostal ke mě, nechybí ani info o rodičích. Malinké změny proběhly také u Kimíka, Alfíka i u , ale kdo si jich nevšimne, nebudu se mu divit :) Na rajčátku jsou dvě nová alba, intenzivka a mé zvířectvo. Tu ve fotogalerii je také nová fotka týdne. Zítra hodlám ve veliké aktualizaci pokračovat a určitě se ke mě přidá i některý z pejsků :)
21.7.2009 - Máme novou fotečku týdne a také novou kamarádku. Kimísek má poněkud obsáhlejší zápisek v ,teď už Kimíkově i Smajlíkově, deníčku. Konečně jsem dopsala tři poslední sportovní akce, zatím ale bez fotek. A na rajčátku přibylo album z agiliťácké předváděčky a také první fotky štěněcího Smajla.
14.7.2009 - Nestíhám vůbec nic, jenom jsem nahrála na rajče jedno album, odkaz na něj najdete ve fotogalerii, kde se také nachází konečně nová fotka týdne. Smile je pěkný rarach, pár řádků a několik fotek je na jeho stránce.
10.7.2009 - Tak jste se dočkali. Povídání a přehánění z tábora je i s fotkami zde. Dále pak je po velké aktualizaci stránka Smajlíkova a i Kimíkův deníček byl obnoven. A nakonec jsem ještě přidala několik odkazů na naše táborové kamarády.
8.7.2009 - Ahojte! Tak se vám zase hlásíme :) Žijem. Táborování jsme si užívali převelice moc, pod vedením Olinky Edrové jsme sbírali zkušenosti a Akišák se na prvních několik dní stal na parkuru rychlejším, než já. Ke konci týdne se na něm již začala projevovat únava, ale snažil se moc :) Brzy bude povídání a určitě někde nakrademe i fotky. Zítra zase cvičák, v pátek jedeme víkendovat do Ostravy a v neděli pro Smajla!!! Po intenzivním běhání a užívání si jdu teď intenzivně vybalovat a chvíli i odpočívat - rozhodně ne na dlouho. Snad brzy bude velká aktuálka.
29.6.2009 - První den fungování nám počítadlo napočítalo 21 návštěvníků, dnes jsou tomu již tři dny a píše více než 70 počítačů! Smajlíkovi je šest týdnů, zřejmě příští víkend si pro něj pojedeme a dnes jsem mu přidala fotky. Kimounovýcestovní horečku, protože zítra odjíždíme táborovat! Takže do příští středy prostě žádná aktualizace :) My vám to pak vynahradíme.
27.6.2009 - Už dlouho sem chci dát počítadlo, ale zjistila jsem, že samo se asi opravdu nevloží. A tak jsem se na to zaměřila a statistiku můžete najít dole v menu a jedno je umístěné také pod novinkami. Tak teď už budu vědět, kolik lidí k nám vlastně chodí :)
26.6.2009 - Upravila jsem novinky z rajčete ve fotogalerii a Smajlík má nějaké nové snímky. U Kimíka v deníčku jsou dva nové zápisky, jeden je již ze středy, kdy nám vlivem bouřky nefungoval internet a druhý je s datumem dnešním. Jinak konečně už máme ty dlouho očekávané prázdniny!
21.6.2009 - Přidávám fotečku týdne a Kimísek zápisek do deníčku.
21.6.2009 - Kimouše nějak zlobí žaludek, já jsem aktivně doplnila články i s fotkami z akcí tohoto víkendu. Makám na dromadě snímků ze dneška, ale dejte mi čas.
20.6.2009 - Poměrně úspěšně jsme dnes odvystavovali Bohdalice. Článek bude později, fotky zřejmě nebudou. A našli jsme Kimíkovi nevěstu :)
18.6.2009 - Miminko má novou, krásnou fotku!
15.6.2009 - Všichni máte právo mě chtít zaškrtit, jelikož jsem slíbila častou aktuálku a informace o Smajlovi, který má zatím pouze nové videjko a zřejmě i konečné celé jméno - Inkognito Smile Paleur, a nějak nestíhám, ale nikomu nedovoluji to opravdu udělat :) Jinak kukněte do fotogalerie, je tu i nové foto týdne. Na rajčátku také přibyly fotky z Prostějova a konečně jsem doplnila naše neslavné výsledky z posledních závodů.
12.6.2009 - Skoroúspěšně jsme odběhali další závody, chystám i fotky. Můžete si všimnou malých změn v kamarádech a na rajčeti přibilo album z intenzivky. A teď milá zpráva - zítra už budu vědět, které ze štěňat bude můj Xichtík :)
12.6.2009 - Miláček narychlo usednul k počítači a psal ...
9.6.2009 - Fotodokumentace kroměřížáků z Přerova se moc povedla :) Kimčák píše a Smile má přidané fotky a video ze tří týdnů.
8.6.2009 - Konečně, podle mého názoru, pěkná fotečka týdne. Akorát jsem se nemohla rozhodnout, která bude tou vyvolenou, a tak se snad z uplynulého víkendu objeví několik snímků ještě v příštích týdnech. Hodlám zaktualizovat rajče, ale dnes na to už nemám. Zítra klubová schůze, nějaký profesor se určitě opět zblázní a rozhodne se, že mám v jeho předmětu nerozhodně, ... Nemám já to jednoduché. Pro rozptýlení se alespoň Kimulka stal na chvíli spisovatelem.
7.6.2009 - Velká intenzivka s Ivetou Matzenauerovou je za námi. Udělali jsme poměrně velký pokrok, mí kurzisti snad ještě větší. Kimeček byl převelice a přestrašně moc přešikovnělý a dokonce i v přehnusném horku zkoušel trysk. Článek bude, na fotkách se stále pracuje, mám slíbená videa. V kamarádech je doplněný odkaz na mého začátečníka Buddyho.
6.6.2009 - Neoficiálky v Přerově jsou za námi. Výsledky a fotky dodám později, avšak povídání je hotové. Máme taky slíbená videa, která by měla tentokrát stát za to, tak uvidíme :) A Smile má přidané své první video!
2.6.2009 - Napsala jsem článek o trochu nepovedené akcičce ze soboty a domluvila jsem se s chovatelkou, že příští týden jedeme vybírat Smajlouše! Tak nám držte palce, ať máme při výběru dobrou ruku :)
1.6.2009 - Smile i jeho sourozenci pomalu otevírají očička a dodala jsem jim nové fotky. Vybírat budoucího šampiona jedeme příští týden. Kimule se konečně odhodlal usednot ke kompjůtru a vypsal zážitky za poslední dny a hodiny. A nový snímek týdne není žádný zázrak, ale sveďmě to na počasí :)
26.5.2009 - Můj milý deníčku ... :)
25.5.2009 - Smajlíček už má dnes týden! Na stránce má doplněné nové fotky a upravený textík. Na nové foto týdne se těšíte zbytečně jelikož jsem měla foťák mimo provoz, ode dneška je již OK, ale žádné nové snímky nejsou. Příští týden vám to vynahradím parádním kouskem (možná) :)
24.5.2009 - Jsme po víkendování na chatě a jak jsem slíbila, dodala jsem na kečup fotky Tess. Kimík taky napsal pěkný seznam věcí, které se mu za život podařilo spořádat :) A jako překvapení jsem konečně dodala VIDEA!!!
21.5.2009 - Na začátek upozornění - všímáte si převelice častých aktualizací? Jinak v kamarádech doplněný odkaz na záchranářský web a Kimíček zrekapituloval posledních několik dní ve svém deníčku.
20.5.2009 - To je sice trošku mimo mísu, ale tohle sem napsat musím :) Můj bratr, který si za čtyři roky studia na gymnáziu nepořídil jedinný sešit a svatý týden prožil stylem "tak já se teda tu hodinu na otázky podívám" dnes ODMATUROVAL! S odřenýma ušima, ale přece :) Jinak moje agistudentka Radka mi zanechala vzkaz v knize i s odkazem na jejich web, takže jsem ji hned přidala do našich kamarádů.
19.5.2009 - Tak jsem na světě!!! Panička ještě neví, který jsem, ale já už se na ni moc těším :)
18.5.2009 - Fotomodelkou na novou fotku týdne se stala malá Tess. Více fotek se během týdne objeví na kečupu. Jinak mám moc špatnou zprávu - jednou v životě držel můj *** bratr foťák v ruce. Nešel mu zavřít blesk, něco s tím podělal a pak zase nešel otevřít. A nyní to neostří vůbec, takže nevím, kdy se dočkáte dalších snímků. A dobrá zpráva - už zítra by to mělo vypuknout! Smajlík!
17.5.2009 - Neuvěřitelné a dlouho očekávané se stalo skutečností a konečně jsou tu vypsaní přátelé, kteří mají své místo v naší smečce. Zážitky za poslední dny jsou zaznaménány u Kimíka v deníčku. A začátkem týdne očekáváme porod Gigi!!!
14.5.2009 - Překonala jsem se a máte tu fotky, článek a výsledky z Veselí :) A novinku ve fotogalerii. A fotečky osm týdnů těhotné Gigi, porod Smajlíka se nezadržitelně blíží! A konečně jsem vložila i návštěvní knihu!!! Tak nám nezapomeňte nechat vzkaz :)
13.5.2009 - Podle ptákovin, které Kimisko v posledních dnech vymýšlí mám pocit, že ho týrám hlady. Ano, dnes si zase spestřil jídelníček. A já mám hotové fotky z Veselí, ale na netu se objeví až zítra :)
12.5.2009 - Velká omluva, že nové foto týdne vkládám až teď, ale včera jsem se nedostala na počítač. Mimochodem Leňa bude mít v pátek štěňátko westíka, tak jsme byli nakupovat miminkovskou výbavičku :)
9.5.2009 - Podtrženo - sečteno, za první měsíc fungování našeho webu jsme provedli celkem 13 šťastných aktualizací! Vzhled stránek se nijak kriticky nezměnil, ale jako dárek k takovému výměsíčí pro vás máme nové fotečky u Alfíčka, doplněny standarty i s fotkami typických předtsvitelů plemen u celé smečky, u Kimána navíc také článek o luxaci pately. Přidána srandafotka u tolerantního zbytku :) Konečně jsem napsala článek o záchranařině a dokopala jsem se přidat fotky k ostatním aktivitám. Sporty už máme tedy komplet. A Kimeček se s vámi podělil o dnešní zážitek.
8.5.2009 - Máme za sebou neoficiálky ve Veselí nad Moravou, fotky, výsledky a povídání dodám snad během víkendu. Konečně jsem dokončila článek o záchranářském soustředění, kterého jsme se zůčastnili minulý víkend. A komplet jsem vylepšila všechna povídání, u většiny textů jsou doplněné fotky a odkazy na další snímky.
6.5.2009 - Kimíkovi každodenní lumpárny se pomalu ale jistě začínají stávat samozřejmostí a já, nešťastná majitelka jsem pro vás konečně nahrála fotky ze záchranářského soustředění v Koryčanech.
5.5.2009 - Jak jsem slíbila, tak jsem taky udělala. Nějakým způsobem se mi podařilo upravit a nahrát více než 200 fotek z kvalifikace. Fotky ze záchranářského soustředění jsem nahrávala třikrát a ani jednou se to nepovedlo. Nevím proč a znovu to zkusím až zítra - dnes už by počítač mohl utrpět na zdraví. Jinak z Giginky je už skoro ovčák a celkově jsem upravila stránku našemu Smajlíkovi. A Kimeček přidal k zážitku ze včerejška další psí kus :)
4.5.2009 - Jak těžké je žít v moderní uspěchané době. Nemyslete si, že na vás zapomínáme, jen prostě a jednoduše totálně nestíháme. Každopádně Akimek vám prozradil, jaký kousek se mu dnes vyvedl. Já nepřetržitě makám na množství snímků, které se mi za posledních pár dní podařilo vyfotit. Zní to neuvěřitelně, ale už jsem vám alespoň vybrala nové foto týdne. A Giginka nám ták krásně kyne, den ode dne je kulatější a na fotky se můžete podívat tady. A zítra už doopravdy slibuju velkou aktualizaci :)
28.4.2009 - Je mi sice blbé, že stále nemám dopsanou hromadu článků a dodělané fotky, ale kdo někdy chodil na gympl, chápe, jak těžké jsou poslední týdny ve škole po půl roce nicnedělání. A kdo to nechápe, má prostě smůlu :-P A nakonec dvě milé zprávy. Jedna je, že zbývá už jen asi 20 dní a Smajlík spatří světlo světa. Ta druhá je doplnění výsledků a článku z Heroltic.
27.4.2009 - Že nemáte rádi pondělí? Ani když se můžete těšit na nové foto týdne?
26.4.2009 - Neúspěšně jsme se nekvalifikovali na Evropu, ale ale ale... Jsme čtvrtí z osmi, berou šest a nás ne? Hmmmmm... Na článek teď opravdu nemám náladu a fotky budou brzy.
22.4.2009 - Že nám to aktualizování ale jde, co? Dneska byl Kimík na miniprázdninách a jak k tomu došlo si zapsal do deníčku :)
20.4.2009 - S novým týdnem se objevilo i nové foto týdne. Je tedy už z týdne minulého, ale tento týden jsem nikde moc nefotila a na další závody jedu až příští týden. Kdo nepochopil, neřeší a nahlédne sem :)
19.4.2009 - Kimeček se činil a opět nám přibyl článek v sekci psáno tlapkou.
17.4.2009 - Opět jsem se odhodlala sem něco přidat, poměnit a vylepšit. Po několika pokusech se mi ani nevím jak podařilo sprovoznit sebe, tedy obětavou krmičku. Taky jsem konečně doplnila článek o ostatních aktivitách a objevil se další zápisek v Kimíkově deníčku. Ostatní změny nejsou tak významné, abych si tvořila puchýře na prstech a vypisovala je tady – najděte si je sami :-P Já jsem totálně vyčerpaná a jdu hajat.
16.4.2009 - Bohužel mi to aktualizování moc nejde. Každopádně máme za sebou úspěšné závody ve Chvalnově, splněný přestup do A2 a malé překvápko. Mám kopec fotek, brzy dodám i videa. A samozřejmě jsem napsala krátké shrnutí a na výsledky se můžete podívat v sekci tentokrát spíše úspěchy. A dokonce i Kimík se odhodlal usednout k počítači.
10.4.2009 - Spoustu úprav a dodělávek, ale stejně ještě není hotovo. Každopádně, jak se vám tady líbí?
9.4.2009 - Založeny tyhle stránky. Doufám, že budu pravidelně aktualizovat, vám se zde bude líbit a tudíž nás budete často navštěvovat. Velký dík za pomoc patří Majdě Kuncové!




Počítadlo vloženo 27.6.2009 :)

Web vytvořila Denisa Lajmarová - Design udělala goodfriend - 2009