Novinky

Co nového v podivné smečce?



28.12.2011 - Na webu dnes proběhly velké rekonstrukce, především v menu. Malá změna proběhla v aktivitách, kdy se do hlavních odkazů dostala sportovka a něco málo aktualizovaného je v tríčkách. Dále je k přímému rozkliknutí kalendář, také ještě s novými akcemi. Jiný je taky odkaz na Smajlíka, jehož nová přezdívka není jen tak, o tom ale příště. Nakonec jsem ještě nascanovala články z médií, kde jsme se objevili a které na stránkách dosud chyběly, a možná si všimnete ještě dalších méně významných proměn...
27.12.2011 - Opět přibyly nějaké akce do kalendáře a zaktualizovala jsem odkazy, aj rodinnou sekci.
26.12.2011 - Jak je vidno, konečně jsem se uráčila vytvořiti PéeF, aj když pozdě... Krom toho se nám pomalu finálně rýsuje plán první poloviny příštího roku a Kimíček oprášil zápisníček.
20.12.2011 - Smajlena píše o tom, jak z něj bude Smajlena, já píšu o nedělních intenzivkách a aj kalendář se dočkal změn.
17.12.2011 - Tak jak nakonec dopadla ta obrovská událost jménem ZÁVĚREČNÁ? Zpočátku se zdálo, že to je jen zlý sen, neb v půjčovně mi totiž tak trochu zapomněli zkrátit šaty a tančení pro mě tedy bylo poněkud komplikované. Ovšem potom už bylo všechno jenom lepší a lepší, z kulturáku jsme pokračovali ještě za méně kulturní kulturou. A jelikož se v zimě rozednívá později, došla jsem domů ěště za tmy :) Prostě dosti super noc. Na rajčině můžete mrknout na fotečky :))
Dále a především dodávám články a videa z uplynulých psích akcí, a to bohužel tak pozdě, protože tento týden byl ve škole jedna velká zabijárna. Ale odteď už bude v rámci možností klid. No a dnes aj Smílek píše do zápisníčku. A přestože se vám dle ohlasů poslední vítačka líbila, podzim už tak trochu není a zima též nee, tož provizorně vás budu chviličku vítat jen já. A to než nasněží, a bude PFko, bo než se naštvu a vyrobím PéeF z loňských fotek :)
8.12.2011 - Stíhám zatím jen koláže již napsaným aj eště nenapsaným povídáním, doplnění výsledků z Horky, Smajlenka píše do deníčku. Mno a neskutečně se těším na sobotu, protože jednak mám závěrečnou, a jednak budeme přesně ve třetině školního roku!!
5.12.2011 - A tož nakonec sněžíme, aj když jen maličko :))
4.12.2011 - Protože někomu vločky na našem webu padaly a tím blokovaly fungování stránek, a u někoho nesněžilo ani omylem, prosincové překvapení v podobě padajících vloček přes úvodní stránku ruším. A při té příležitosti dodávám zážitky z agilitního večírku a Kimík jeden zápisek do zápisníčku.
1.12.2011 - Máme prosinec a agiliťáckým vánočním večírkem s perfektním vyhraným adventním kalendářem u nás začalo těšení na Ježíška. Klukům došly úžasné postrojky, které jim každý den zkouším a rozplývám se, jak jsou úžasné, prostě perfektní překvapení pro všechny :) A dále pak je nutno zmínit, že mi skončila důležitá etapa života, přesněji taneční... Eště je před námi závěrečná, na kterou se aktuálně těším možná víc, jak na sobotní závody, na kterých píská Tomík, a jistě je i dobře, že již nebudu středeční rána ve škole usínat, protože bez náladičky a často i prodloužení večera v baru bychom si lekce nemohli naplno užít :) Doplnění akčních článků zatím nestíhám, dnes psal jen Smajlíček, ovšem mám pro vás vítací psosincové překvapení :) Jo a hroutí se mi život, protože připravuji kalendář na léto a průser je v tom, že velké akce se kryjí s velkými akcemi, navíc nevím, na které z těch velkých akcí se kvalifikujem a mám-li se tedy hlásit na jiné velké akce, no prekérka jak prase!
23.11.2011 - Aktuálka proběhla v galerii pejskoidní i společné a tímto panička prozatím dokončila práci s fotogalerií, protože už nemůže programy na úpravu fotek ani vidět. Plus eště zápisek od Smílka v deníčku. A zítra už vyrážím do školy, nemoc mě pomalu opouští...
22.11.2011 - Dnes proběhly další změny ve fotogalerii, především jsem přidala spoustu nových fotek do galerií Kimíčkovi i Smajlíčkovi. Také jsem utvořila galerii vítaček a jelikož se blíží konec roku, tak rovnou i galerii PéeFek, obě jsou k nalezení pod novinkami. A Smája zapsal zápisek do zápisníčku.
21.11.2011 - Navštívila mě nemoc, nicméně možná to mě motivovalo, abych přidala novou vítačku, udělala velkou změnu ve fotogalerii a Kimíka, aby napsal do deníčku.
13.11.2011 - Kimíček přidal zápisek do zápisníčku a já fotky na kečupík.
7.11.2011 - Přátelé, s obrovskou a nezadržitelnou radostí všem oznamujeme, že dnes jsme navštívili cvičák, Kimíček běžkal luxusně, taktéž Roxy i Fairy a dokonce i Janča, ovšem nejpodstatnější je, že Smajlenka poprvé okusil sbíhání na opravdové kladině a já uviděla výsledek půlroční práce - PARSON SE SOLIDNÍ SBÍHANOU ZÓNOU!!! Budeme pochopitelně pracovat a trénovat dál, nicméně tohle mě neskutečně potěšilo, jeden z mých celoživotních agilitních snů je na dosah :)
6.11.2011 - Máme za sebou více méně prolenošený týden, neb Smajlík nebyl po zdravotní stránce úplně v pořádku, vše zaznamenáno v deníčku. Nejvíc mě mrzel EuroCup, který jsme si chtě nechtě nechali ujít, o tom více zde. Dodávám také spešl článek o spešl předváděčkách ze Slušovic, aktualizaci kalendáře a nové album na rajčátko. A po dnešním tréninku s Kimíčkem jsem se rozhodla, že ho příští sezónu zkusím pomalu vrátit na závody. Poslední půlrok, co poměrně intenzivně a hlavně pravidelně trénujeme a metodicky motivujeme, se Kimík vypracoval, že udrží rychlost a drive i na dlouhých technických parkurech a agility ho začalo opravdu bavit. A jistě bude mít radost, že si může po dlouhé době závodní atmosféru užít, na to ho znám moc dobře :)
27.10.2011 - A tož je za mnou další větší kulturní akce, tentokráte kulturní doslova, neb jsme měli prodlouženou v tanečních. To, že se mi na ní pár věcí nezamlouvalo, jsme si vynahradili méně kulturním, leč řekněme společenským pokračováním, a neskutečně mě bolí břišní svaly eště teď, tak moc jsem se smála. A neuhádli byste proč :) Nicméně je za námi akcí více i psích, například třeba závody v Brně, zde jsou výsledky, tadyk video. A před námi je zážitků také dosti, a to ještě neplánuji odtajnit mnoho dalšího...
21.10.2011 - Smajlena zaktualizoval deníček a já kalendář.
9.10.2011 - Ceký víkend jsme poctivě nepřestávali myslet na naše kamarády, kteří se snažili co nejlépe běžkati na MS ve Francii, a i když to nakonec dopadlo, jak to dopadlo, myslím, že se české agi pomaličku posouvá kupředu. V každém případě všem gratulujeme! A kromě držení palců jsme i docela úspěšně závodili, zděs jest článeček. A přes týden se toho událo taky přemnoho. V pondělí jsem se konečně dokopala prozkoumat Smílkovo zdraví a výsledek je zcela luxusní! V úterý taneční, středa a čtvrtek atletické závody se školou na Slovensku a v pátek jsem konečně patřila už jen mým psím miláčkům... A na závěr ještě dodávám družstevní video od Kačky Pechové z malé republiky, za které moc děkuji.
2.10.2011 - Úspěšně jsme zvládli závěrečnou štěněcí školku, Radčinu oslavu a kurzy a po pěkném téměř odpočinkovém víkendu si Kimíček našel čas na článek do deníčku a album na rajčinu.
28.9.2011 - Děje se toho u nás teď jaksi moc. Venku je naprosto dokonalé babí léto a my s klukama makáme každý den. S Kimíčkem vstávám na stopy a děláme poslušnosti, se Smajlenou jsme se maximálně zaměřili na sbíhačky, zvlášť prkno a zvlášť čtverec na áčko, trénujeme skokovou gymnastiku a běháme u kola. S oběma chlapci také hrajeme frisbee, blbneme v tunelech a vymýšlíme různé hry a motivačky. Kluky takto za den protočím několikrát různými aktivitami, do toho chodím na cvičák trénovati ostatní, v plném proudu máme taneční a hromadí se nám různé kulturní akce, takže na web už mnoho času nezbývá. Tohle tedy berte jako vysvětlení a omluvu za neaktualizování zároveň a jako bonus dodávám článek z intenzivek, doplnění fotek a úžasná videa nejen od Michala Vokrouhlíka!!
19.9.2011 - Dodávám povídání a výsledky z několika posledních velkých akcí. Pan parson je dvojnásobným Mistrem republiky, což je pěkné :)
8.9.2011 - Velký prázdninový článek plný zážitků, fotek a videí je definitivně dokončen! Taky jsem nahrála album na rajče, doplnila Smíla agi výsledky a poupravila kalendář. Ovšem asi se brzy zblázním. Je toho na mě poslední dobou trošku moc, furt po mě někdo něco chce, já bych chtěla dělat plno různých věcí, které nesthám, a dělám jen to, co neodkladně udělat musím. Už se vážně těším, jak toto období skončí...
27.8.2011 - Již jsem dala dohromady články ze včech prázdninových akcí, doplnila jsem videa a výsledky. A možná by to chtělo bouchnout šampáňo, jelikož jsem se konečně uráčila zaktualizovat ostatní aktivity, všecko tu je nové.
25.8.2011 - Kdybych tušila, kolik milionů věcí po mě budou všeci chtít, jak přijedu domů, asi bych zůstala někde ve Svojanově a skrývala se tam až do příštího roku :) Postupně mám v hlavě plán, jak proměnit a vylepšit některé části webu, ovšem nějak na ně nezbývá čas. Prozatím jsem trošku poměnila svůj profil, už byl jaksi neaktuální, jest upraven kalendář a trošku i článek prázdninový. Na rajčátku jsou fotky z tábora a zde nová vítačka.
23.8.2011 - Ostudně po tak dlouhé době aktualizujem, teď to jde pomalu a je to fuška. Konečně po více jak dvou letech máme nový vzhled webu, za který mnohokrát děkuji Zuzce, ale eště to zřejmě není konečná úprava :) Dohromady dávám také velký prázdninový článek, nevím proč píšu od konce, ale prostě to tak je :) V nejbližších dnech doplním i další povídání.
27.7.2011 - Jest zde další část prázdninových zážitků :)
24.7.2011 - Zřejmě je týdenní odstup mezi akcí a článkem moc, soudě podle vašich reakcí. Především moc děkuji všem za gratulace, ať již osobní či v kterékoliv diskuzi. A s potěšením vám oznamuji, že dodávám článek z EOJ.
12.7.2011 - Přdávám další zážitky z našich prázdnin a jelikož se o nás poslední dobou občas píše, přidala jsem nascanované články i sem. Za pár hodin frčíme do Holandska, tak na nás myslete, nebo nám držte palce, nebo jak chcete, my se budem snažit zaběhnout maximálně nejlépe.
8.7.2011 - Letošní velký prázdninový článek je na světě, postupně budou přibývat jednotlivé dny a všechny zážitky s nimi! A mírně opožděně dodávám odkaz na plavecké fotky na kečůpu...
4.7.2011 - Z Rožnova jsme opět přivezli nějaké ty větší úspěchy, přidávám novou fotku týdne a vítačku, v nejbližších dnech čekejte větší aktuálku.
26.6.2011 - Hluboce se za neaktualizace omlouvám, už se snad vše uklidní a budu mít čas dát všechno do pořádku. Kromě toho, že jsme se zúčastnili několika akcí s velkými, tentokrát opravdu s hóóódně velkými úspěchy, jsem na poslední chvíli dotahovala známky a doplítala fleecové hračky do cen na klubovky. A do toho po mě stále někdo něco chtěl... Prozatím hlásím, že jsem úspěšně dotáhla do konce pokročilé kurzy, a mé týmy mi dělají radost zdaleka ne jenom skvělými výsledky na závodech, zítra otvíráme štěněcí školku a na náš tábor agi je už dávno beznadějně přeplněno (už to fakt nezkoušejte :)!
15.6.2011 - Cha! Neuvěřitelné, leč dopsala jsem články z několika posledních akcí...
12.6.2011 - Máme za sebou víkend plný odpočívání, návštěvování, oslavování, grilování, žraní a pití :)) No a k tomu týden plný školního výletování a dohánění známek na poslední chvíli, případně nocí strávených nad čtenářským deníkem. Před námi je několik skvělých a hlavně velkých akcí, přede mnou tedy spravení ještě nějakých známek. No a toto je to nestíhání, je prostě červen :) Zatím Kimík rekapituluje zážitky v deníčku.
5.6.2011 - Přidávám novou a tentokrát mírně romantickou fotku týdne, na rajčeti je nové album a Smajlenka píše do deníčku.
28.5.2011 - Dnešek se dá považovat za poměrně úspěšný, více v článku, přítomny jsou i fotky. Také jsem vybrala staronovou fotku týdne a umazala kalendář.
25.5.2011 - Kimounový pisálkuje a mírně jsem upravila plány.
18.5.2011 - Smajlenko moje Smajlová, dnešním dnem seš na světě už celé dva roky. Za tuto krátkou dobu si toho stihl neuvěřitelně moc. Umíš strašně moc různých cviků a triků, v agility ses probojoval do A3, ve výkoňáku máš dvanáct výborných ze šestnácti startů a k tomu spoustu umístění v otevřených bězích. Zvládneš všechno, co si na tebe vymyslím. Myslíš si, že svět je tu jen pro nás dva, a ostatní k životu nepotřebujeme, vztah k sobě navzájem máme až magický. Miluji tvůj výraz, když toužíš po tenisáku, pískačce nebo po peškovi, donekonečna bych se kochala tvou snahou při vykonávání jakéhokoliv povelu. Nejaději bych tě přetrhla na tisíc malých parsonů, když stojíš nad miskou a tváříš se, že granule jsou jed, stejně tak jsem se ještě nenaučila žít s tvými psycho výpadky. A i přes to seš prostě můj, můj Smajlíček, můj miláček, můj chlapeček, mám tě strašně moc ráda a přeji ti, aby se ti vyplnilo všechno, co si přeješ a pro co žiješ!



17.5.2011 - Jupí, máme svá slow motion videa!! A od Radanky máme k tomu nádherné videjko ze Zlína, takže KLIK a pořádně se kochejte :) A kochat se můžete i videíčkem z vystoupení na předávání grantu či Radčiným experimentem. Kdo má zájem kochat se fotografiemi, bohatě jich najdete v extra článku o minulém víkendu a počíst si můžete i v klasickém článečku ze Zlechova, no a když už jsme u toho, přidávám i výsledky. A jak zítra, tedy dnes, vstanu do školy, to je mi záhadou.
12.5.2011 - Můžete si všimnout nové vítačky, doplnění výsledků ze Zlína a přidání ještě dodatečné koláže krásných fotek z Chvalnova. Dále pak Kimíček oprášil deníček a já opět rozjela fotky týdne! Ale ještě nevím, jak moc pravidelně se budou každý týden střídat :)
6.5.2011 - Dodávám článek z předváděček a fotky z kvalifikaček, Smajlík si zapisuje do zápisníčku. A dnes jsem byla nakupovat, s kámoškou vyrážíme každý rok na letní nákupy, i když v našem zapadákově jsou všeho všudy tři značkové obchody, občas se něco dá sehnat... A já jsem si tak dlouho nemohla vybrat, až jsem si koupila dvoje krásné a nádherné jarně letní botičky. Moje vydělané peníze z intenzivek jsou sice pryč, mamka mi vynadala, že nemáme nafukovací byt, taťka nezapomněl dodat, že mi to sice strašně sluší, ale na takových podpadcích nikam nedojdu (já mu dám nedojdu, když už stály tolik peněz, tak je budu nosit, i kdyby mi měly upadnout nohy :), já jsem si udělala v obuvi pořádek a zjistila jsem, že můžu čtrnáct dní chodit každý den v jiných botech a kluky zajímalo jen to, jestli už budeme konečně něco dělat :)
3.5.2011 - Pro dnešek zážitky v deníčku od Kimánka a mírná úprava kalendáře.
28.4.2011 - Konečně! doplňuji výsledky z posledních závodů, článek z kvalifikace, video z Chvalnova a z Kostelan. Upravila jsem taky kalendář, na kečupu je nové album a Smajlenka písal do deníčku. A konečně! můžu jít spát...
25.4.2011 - Zatím jest tu jen článek z pohodičky, víc nestíhám. A teď musím všem poděkovat za neskutečné množství smsek, mejlů, vzkazů v návštěvce a osobních přání, aby nám to na kvalifikačkách vyšlo, to mě fakt strašně moc těšilo. A jistě nám to dopomohlo k tomu, že jsme se se Smajlenkou z celkově druhého místa úspěšně kvalifikovali do Holandska na European Open Junior!!! Radóóóóóst!!!
21.4.2011 - Dneska jsem vám tu chtěla něco písnout, míto toho jsem ale Radce kontrolovala seminárku, tož si to vyřiďte s ní. Avšak ona nám za to udělá zase nějaké pěkné videjko :) A o víkendu nám držte palce, jedeme na kvaldy a už je mi z toho blbě přibližně týden :)
19.4.2011 - Nestíhání u nás začíná být moderní, ale to teda nééé :) Prázdniny se blíží, situace se zlepší. Dneska dodávám s velikým spoždění článek a fotky z Kostelan a zatím navnaďující koláž na článek z nejskvělejší Chvalnovské pohodičky. Konečně jsem se odhodlala k přidání videí z výměny hafíků a také videíčka z přetahování Smílka s Kess, vše od Radanky. Kimíček přidal zápisek do zápisníčku, já jsem mírně upravila kalendář a teď jeden malý bezvýznamný úspěch. Smajlíkovi se za pouhých pět měsíců závodění podařilo doběhnout spoustu zkoušek a s radostí vám oznamujeme, že od května si vyřizujeme A3 kartu! A ještě stále se z toho nemůžu vzpamatovat :)
8.4.2011 - Tak trochu zase nestíháme, ve škole se blíží třičtvrtěletí, takže pomalu připravuji maminku, aby nečekala zázraky. Letos mám totiž neuvěřitelnou smůlu, plno profesorů mi vyhmátlo taháky a teď mě střeží a já se pochopitelně nic neučím, takže musím taháček vytáhnout a hromadí se mi pětečky :) Vůbec nechápu, jak k tomu došlo, ale je to se mnou toto pololetí extra špatné, k tomu za mě třídní každou chvíli žehlí nějaké kázeňské nedostatky (prostě mám letos smůlu!) a jen čekám, až ho to přestane bavit. No a tedy došlo k tomu, že mi přibyly předměty, na které jsem vždycky dlabala, a teď musím studovati a to mě totálně unavuje a zřejmě takový nápor na můj mozek již dlouho nevydržím a nechám si napsat na papírek se známkami trojky a čtverky a bude mi to jedno :) No a představte si do toho protivného nevyběhaného Smajlíka a Kimíka, který se po něm velice rád opičí. Jak mi zase někdo řekne, že mám Smílkovu nožku šetřit, tak mu dám klidový režim, až mu budou trenky malé! Více o našem programu (jo a pozor, také o výbuchu naší „Chropyňské Fukušimy“) v deníčku a přidávám i dopsání několika málo článečků z akcí a videjko. A pochlubím se, dneska za jedna z fotosyntézy, dýchání a fermentace, zvládla jsem natlouct do hlavy i Ktož sú boží bojovníci a do literatury celý středověk, za který očekávám také výbornou, hlavně když jsem byla češtinářkou požádána o biologický projekťák pro sekundy, dítka k nám naklušou na cvičák a bude se předvádět agilitění :)
1.4.2011 - Taky máte někdy tak otřesně nestíhací období? Já to nechápu, kam se ten čas ztrácí... Zatím dodávám pár článků a videí z posledních akcí a upravení kalendáře, Smajlenka si něco zapsal do zápisníčku.
26.3.2011 - Přidávám výsledky z dnešních dvojzkoušek, video z intenzivek a televizní reportáž z Hodonínské tlapky, kde se do sestřihu dostal i Smílový! Dále odkaz nové album na rajčátku, Kimíček napsal něco málo do deníčku. A to nejdůležitější. Ode dneška jsi tu s námi, Kimánečku můj nejmilejší, už celých pět let. Uplynulý rok byl z mé strany ve vztahu k tobě docela zlomový a začínám si zcela vážně uvědomovat, že zřejmě ty jsi ten můj životní pes. Pes, který se narodil pro mě, i když to tak podle výsledkových listin nikdy nevypadalo. Pes, který nic neřeší, a pes, jehož nekonečný klid, jenž mě i dneska občas vytočí, není vždycky na škodu a dokonale vyrovnává moji hyperaktivitu. Nezbývá, než ti poděkovat, že tu pro mě jsi, a popřát ti hlavně a v podstatě jenom zdraví, protože jak jsme se přesvědčili, tohle je v životě nejdůležitější vždy a všude!



22.3.2011 - Dnes píše Kimíček a na rajčině jsou nová alba fotek domácích a procházkových.
20.3.2011 - Tož v nestíhání pokračujem, zatím dva článečky z nějakých těch akciček.
16.3.2011 - Vůbec nechápu proč, ale nemám na nic energii. Tak aspoň Smajlenka se dnes ujal deníčku...
9.3.2011 - Kimíček píše do zápisníčku, upravila jsem kalendář a na dobu přechodnou jsem přidala náš krásný běh z Hodonína do Smílových videí.
6.3.2011 - Jistě je na místě hluboce se omluvit za dlouhou dobu neaktualizování. Minulý týden jsem byla na lyžáku, ten byl mimochodem skvělý, úžasný a dokonalý. Buďte rádi, že o něm píši až teď, kdy mi všechny zážitky nějak vyprchaly z aktuálního sortimentu myšlenek, jinak bych tu zase napsala všechno pěkné i nepěkné a pochopitelně i to, co bych napsat nechtěla, nebo to, co se psát nemá :) No a tento týden nám dali náš dlouhodobý odpočinek od školy učitelé pořádně vyžrat, dostat hned první hodinu po prázdninách a po lyžáku pětku, je fakt důvod k pořádnému smíchu :) A kromě těch pěkných a zábavných chvil jsem si prošla zřejmě vyvrcholením mého depkoizního období, dokonce mi bylo jedno, že je venku tak strašně krásně jarně. Nejen tímto se omlouvám všem, které jsem svým způsobem vytočila či jestli jsem řekla něco, čeho teď lituji. Nejvíce nešťastný byl ze mě Smajlíček, já byla pak na prášky z něj, takže dokonale začarovaný kruh. Ale už snad bude hezky a fajn. Tento víkend jsme si užili moc, dnes přidávám jen povídání a úspěchy ze sobotních závodů, také odkaz na video a videjíčko i ze Sviadnova.
19.2.2011 - Přidávám video z výstavy v Brně a Smajlek jeden zápisek v deníčku a v pondělí odjíždím na lyžák, tak se tu mějte hezky!
17.2.2011 - Poněkud víc jsem se rozepsala o našem agilitění, ale vy to zvládnete. Radka nám utvořila skvělé video z intenzivek s Míšou a můžete si všimnout, že vás vítá nová vítačka.
16.2.2011 - Dneska je to zápisek v zápisníčku od Smáji a nové album na rajčeti.
15.2.2011 - Místo aktualizování blbnu :) Záložku úspěchů a neúspěchů jsem tedy vylepšila ze všech stran včetně rozdělení některých pododkazů a doplnila jsem naše kamarády.
14.2.2011 - Hurá, prázdninujem! Takže slibuju dodání všeho, co tu dosud není, protože jsem totálně nestíhavá :) Teďkom zatím článek z výstavy, výsledky z víkendu, video z intenzivek a malinká úprava kalendáříku.
6.2.2011 - První várka článků z našeho aktivního závodění a trénování, dokonce i jedna minikoláž ke Sviadnovu. No a jeden zápisek v deníčku od Kimíka.
2.2.2011 - Mám nehoráznou depku, kluci mi půjčili deníček :) Krom toho přidávám výsledky z posledních závodů, video z Mikulova a malé změny v kalendáříku.
24.1.2011 - Přidávám perfektní a fakt vtipné videjko usměvavého Kimíčka, Smájlek píše do zápisníčku.
22.1.2011 - Malinko se spožděním dodávám článek a video ze Sviadnova.
18.1.2011 - Smája se vyjádřil v deníčku, Raduš udělala Smajlíkovi video z intenzivek a něco málo jsem ještě připsala do kalendáře.
12.1.2011 - Nemocná su, tož co už. Mám pro vás článek i parkury ze skvělých intenzivek a zřejmě finální plán prázdnin, které budou fakt luxusní.
9.1.2011 - A nedám si říct a nedám, v našem kalendáři je zase něco nového :) Pár fotek jsem přidala do již vytvořeného nejnovějšího rajčátkovského alba, Kimounový zápisek do zápisníčku a protože si poslední dobou všichni z nudy fotí poháry, fotíme taky!
5.1.2011 - Přidávám článek i parkury z neděle, na rajčátku je album s fotkami našeho pacienta a opět probběhla aktuálka kalendáře.
4.1.2011 - Tak tedy, letos jsem se rozhodla pro nějaká ta předsevzetí, se kterými se vám svěřím :) Zaprvé, až do Kimíkových narozenin klukům nekoupím jedinou hračku, jelikož jich máme doma přemnoženo, a pokud jo, dostane ji až Kimeček na narozky (nebudu si dávat nic, co nemůžu splnit, zvlášť když se blíží výstava a tedy nákupy :). No a když už jsme u těch výstav... Nemám ráda slovo hubnout, tedy nutně se potřebuji do měsíce scvrknout z každé strany o dva centimetry, neboť ať se snažím jak se snažím, do kostýmku, ve kterém hodlám Smajlíka juniorhandlingovat, se prostě nenarvu. A to je docela prekérka :) No a dále, však již ne předsevzetí, jelikož tohle splnit nelze. Uzávěrku známek máme až za čtrnáct dní a já do té doby beztak stihnu pokazit vše možné i nemožné. Řeknu to asi tak. Co nevyhrabu v dřívější paměti, nepochytím v hodině, nevymyslím logicky či neopíšu od Háni nebo z taháku, to prostě nevím. Do školy si chodím maximálně tak posedět, posvačit, pokecat, přečíst si Psí sporty a smskovat s Radankou. Je to se mnou prostě vážné (jak ale po okolí zjišťuji, nejsem jediná), jsem den ode dne línější a jestli mi to poprvé v životě unikne vyznamenání, tak se nad sebou asi zamyslím, jenže to bude zřejmě vše :) Nicméně mám vás ráda... A Kimík taky, přidal první letošní článek do deníčku!
1.1.2011 - Pár klasických novoročních nutností na webu jest provedeno, Kimíček už je zase plný života, někdy až moc. A v kalendáři je několik nových akcí.


>>> Galerie vítaček, >>> Galerie PéeFek

>>> Historie novinek 2009, >>> Historie novinek 2010

Web vytvořila Denisa Lajmarová - Design udělala goodfriend - 2009