Smajlíkova videa

Od štěněcích sekvenciček až po první oficiálky...

20.-21.11.2010 - Smajlíčkovy první ofi na EuroCupu teriérů a šeltií v Motěšicích jsme odběhali poměrně slušně. Běhy uvolněné, plynulé, většinou jsme volila přirozené dráhy a mega jsme si zaspinovali, hurá! Zlobily nás slalomy, ale něco se prostě pokazit muselo, jinak by to snad na prvních závodech ani nešlo. Video je od Hadanky!


28.10.2010 - Video Smílka z neoficiálek v Brně O Mistra Ostrova (nakonec jsme se mistry i stali :) od naší úžasné Raduš. Běhy perfektní, dosud Radku podezírám, že je záznam zrychlený :) Smája odskočil jedno áčko, já se jednou natáhla, jinak jsme si rozumněli a vyběhali jsme nejedno prvenství! A tu debilní techniku skoku již aktivně napravujeme :)


20.6.2010 - Radanka utvořila Smílkovi a Kimounovému krásné společné videjko v trošku jiném duchu... Jen opravuji, že ve hře jsme byli stříbrní, k běhům není co dodat, občas jsme chybovali, avšak Smajlíkova dokonalá sbíhaná kladinka byla zcela dokonalá a když si videjko stopnete ve správném okamžiku, tak ji i uvidíte ;)


5.6.2010 - Smílek Smílový, agiliťák agiliťácký, zase všechno vyhrál :) Áčko se mu nezdařilo, nevyšel mu krok, trošku ho překvapil povrch a nahoře mu to mírně podklouzlo, proto se odrazil nad zónou, ale to se časem podá :) Vždyť dával postupky hrubě nad pět a půl a s tím nelze být nespokojeno! Vykydalovic pro nás opět udělali krásné video.


2.5.2010 - Už to tak bude, Smajlíkovy popletly mozek háravky, běhy nestály absolutně za nic :( Pomalé, zóny obludné, slalom odpouštím, ten dělal Smila po třetí v životě a dvanáct tyček na něj bylo ještě prostě moc, látku taky, tu jsme ještě netrénovali. Radce a Radkovi děkujem za kamerování.


27.3.2010 - Smajlátko šikulka běží prostě všechno nebo nic, jumping 1.místo, open s úsměvným počtem trestných bodů poslední :) V běhu agility jsme se tedy trošku motali, na cizích zónovkách si Smajlík není ani trochu jistý, ale od toho jsou přece intenzivky a neoficiálky, ne? Za kamerování vděčíme Vykydalům.


20.3.2010 - Smajlíkova premiéra, vítěz obou her s bezkonkurenčními časy :) Za video a pěkný výběr hudby děkujem Raduš.


7.3.2010 - Další intenzivní trénování s Marťou K., v našem případě spíše intenzivní boj s hormony, jelikož Smajlíkovi hárá mozeček :) Raduš, děkujem za video!


7.2.2010 - Intenzivka s Marťou Konečnou a devítiměsíční Smajlík předvádí, co umí. A že toho vážně není málo ;) Klasicky nelze vyjádřit tak moc velký dík úžasné Raduš za video.


Web vytvořila Denisa Lajmarová - Design udělala goodfriend - 2009